Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan-Poldi idare etmez. Yani forvet'i besleme acisindan idare edemezler, o tipte futbolcular degiller.

Sinan-Poldi idare eder işte

Önde top tutamıyoruz asıl sıkıntı o
Idare etmez iste sorun da bu bakis acisi. (+rekabet sart bak Poldi yok simdi daha da berbatiz)

Ama diger konuda haklisin bizim forvetlerin pas oyununda katkisi sifir, ne pas alisverisinde bulunabiliyorsun ne de top saklayip duvar olabiliyorlar..

Adriano gelmesi bişey değiştirmez elimizde bir tane kanat oyuncusu yok,top forvete gitmiyor.Sağlam kanat oyuncusu lazım

Heyecan istiyoruz artık biraz.Sayın Özbek artık adına yakışmayanı yap.Durma artık. Transfer istiyoruz.

Idare etmez iste sorun da bu bakis acisi.

Ama diger konuda haklisin bizim forvetlerin pas oyununda katkisi sifir, ne pas alisverisinde bulunabiliyorsun ne de top saklayip duvar olabiliyorlar..

AL de Umutla başlarsak o yapacağımız 2 kanat transferi bir işe yaramaz buda benim görüşüm

Bu Adrianoda Burak gibi savunma arkası koşularıyla ünlü değil mi

Neden bu tarz adamlar alıyoruz gerçekten hayret verici

Ahmet Cakar Burak Yilmaz dünyanin en iyi ligine gidiyor diye 'Türk futbolunda ölüm' diyor.

Arkadas bu adamlar nasil yorumculuk yapar?

Gecenlerde de Ingiltere de top falan oynamiyorlar diyordu. Bir dedigi bir dedigini tutmuyor. Sorunlu adam iste.

Son düzenleme:
AL de Umutla başlarsak o yapacağımız 2 kanat transferi bir işe yaramaz buda benim görüşüm
Olabilir ama WestHam dun santraforsuz maca cikti adamlar 2-2 City ile berabera kaldilar, sistemin varsa santraforsuz bile takim is yapar goruldugu gibi.

Westham'ın Burak'ı alması, bizim de Burak'ın yerini Adriano doldurmamız.

Westham parayı basıp Adriano'yu alsaya işte.
Hocam premier ligde çalışma izni var Adriano bedava olsa yine gidemez oraya.

Dipnot: çalışma izni için şart

oyuncu başvuru tarihinden önce 2 yıllık bir süreye kadar ulusal takımının resmi maçlarının %75'inde oynamış ya da oynamaya hazır bir şekilde seçilmiş olmalıdır.

D5803 cihazımdan gönderildi

Ryan donk canlı izledim kim aldıysa Galatasaray'a kazıklamıştır

Simdi de Rasim Muslera Ingiltere'ye gidiyor dedi. Bir yönetici den mesaj aldim dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt