Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz çöpleri satın diyoruz muslerayi değil. Hamit Burak sabri umut Tarık olcan emre semih yasin Jem 10 tane gereksiz futbolcu yıllık maaşları ile neredeyse 40 50 milyon yapıyor yerlerine 25 milyona transfer yap zaten saydiklarimin çoğu oynamıyor bile yatistalar para cukkaliyolar. Al Famara ve iyi bir forvet daha 10 milyon orya gider bir orta saha al 7 de orya gitsin hadi en kötü 20 gitsin 5-10 arası kanat al carillo olabilir mesela yıllık 2.5 versen 3 te takımına 3 sene 10 milyon yapar al sana 27 30 arası takım adam oldu. Hiç yoktan şimdilik geleceğe sağlam adım atmış oluruz geri kalan parada direk borçtan düşer yani yaklaşık 15 20 milyon kar edersin e daha ne olsun

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Çöpleri alacak salak takım yok. Geleceğimizi kurtarmak ve Muslera kendisini kurtarması için 30 milyona filan satabiliriz.
Yasin e Araplar talip 5 milyon ordan gelir Burak 5 6 geliyor ayrıca yıllık ücretleri de hesaplarsak sadece bu iki adamdan 20 milyon euro ya yakın para geliyor hamit var yıllık 3 alıyor ve 2 milyon a alan kesin olur al ordan da 8 milyon sadece şu 3 adam 25 28 arası getirisi oluyor yıllık ücretler dahil gerisine de istersen mutlaka alanlar olur. Peki bu adamların musleranin çeyreği kadar faydası varmı ? Dikkat çekiyim diğerlerini daha saymadim bile.

Son düzenleme:
FM2016 da bile elimdeki çöpleri temizlemek için ya bonservisinin yarısını talep ediyorum ya da maaş katkısı istiyorlar. Şu yöneticiler biraz FM oynasalar öğrenirler bu işi bence.

Muslera ve Sneijderin satilmasi yonunde fikir belirten veya dusunen agir bir mal'dir.

ceza yiceksek onlarla yicez. yemiceksekde onlarla yicez ********************* Gazetesi.

Son düzenleme:
Şu çöpler gitse bide az güzel bonservis alabilsek ayrıca güzelde bir sponsor bulsak 30 Milyon sınırına çok yaklasirdik uefada buna kesinlikle yok demezdi de işte bunu yapacak kapasitede yönetim lazım. Ya herseyi geçtim ulan okadar Galatasaraylı zengin var ulan şu takıma sponsor olsaniza lanet herifler anca sözde Galatasaraylı bunlar fener bu durumda olsa o sahenkler koclar Nihat vs bir dünya sponsor olurlardi kulübe bize baksana bir dünya zengin adam kuruş vermiyorlar mezara goturecekler paraları ulan zengin olsam yemin ederim suan en azindan 30 milyon euro sponsor olurdum takıma Aysali severim ama oda dahil ulan sirketin var sponsor olsana sonra satın rivayi al parani ordan istenirse kılıfina hertürlü uyarlanir Cem Uzan Twitter'dan yaziyosun ibra bilmem ne sponsor olsana bak takımın ceza yiycek lan işte anca biz yazariz

LUIZ ADRIANO > GALATASARAY haberleri dogru mu ? Bir çok italyan sitesinden/gazetesinde gördüm.

Sneijder ve Muslera'yi satsan zaten 130 milyon euroluk açığı kapatırsın demedim.Yalnızca bunu bir iyi niyet göstergesi olarak görüp UEFA'da olumlu izlenimler bırakabilir dusuncesindeydim.
Onun dışında yapılan hatalar hususunda dediklerin doğru ki bu hatalardan dolayı zaten borç erimiyor.
Farz etki Sneijder + Muslera + Burak'ı sattın ve 30 milyon euro bonservis geliri elde ettin.Bir de bunların maaşlarını hesaba kat,Sneijder 4,5, Muslera 3.3, Burak 2.8'den 1,5 sezonda aşağı yukarı 16 milyon euro yapar. İşte böyle orta & uzun vadeli hesap yaparsan 30 milyon euro bonservis + 16 milyon euro maaş yükü toplamda 46 milyon euro kasada olur. Bruma + Telles de 16 milyon euro desen; 62 milyon euro.62 Milyon euro => 200 milyon TL demek.Bu paranın yanına, ek gelir kalemleri yaratabilirsen (yönetimin becerisine kalmış; sermaye artışı, gayrimenkullerin değerlendirilmesi, hisse satışı vs. gibi) elin oldukça rahatlar, yüksek faizli borçları temizler, yerine uzun vadeli dusuk faizli borç alır yeni yatırımlar yaparsın.Uefa'ya da "bak ben düzeliyorum,çabalıyorum,toparlanıyorum" deme fırsatı yakalarsın.Eğer kur olmuş 3.25 ise, euro cinsinden satış yaparak para kazanabilmelisin ki borçları döndürebilesin.Sen böyle yapmayıp, dediğin gibi Donk'a, Sabrı'ye paralar saçıp, kiralık yolladığın oyuncuların bile maaşlarını öder, yeni td getirip yüksek maaş verirsen UEFA tabiki de "ne yapıyor bunlar" deyip sopayı gosterir.
Bu ligde Sneijder + Muslera'ya sahip olmasak da 3. oluruz, UEFA'ya katiliriz. Cl bu sene imkansiz zaten. Fakat bir an evvel para getirecek hamleler yapmazsak, Sneijder+ Muslera olsa da bi mok olmayacak çünkü men edileceğiz, bu çok acık.

sneijder'i satalim dusuncesini aklindan gecirebilen bir taraftar kitlesiynen

bu kulubun fazla yol alamamasina sasmamali

Takimin hali ortada muslera gitmek isteyebilir ona lafimiz yok amaa takim bu haldeyken o kadar isliklanan oyuncu varken muslerayi satmaya calismak Guven Ozveri Tecrube ister..dursunda o yok geciniz

Suan forum kuş dolu. Ama nasılda karıkoyde koyduk çocuğu kupayı aldık bunu 100 yıl geçse unutamayacaksiniz siz öldükten sonra cocuklarinizda bunun gölgesinde büyüyecek herzaman bir Galatasaraylidan sikeciler lafını duyacaksınız ve karikoyde kaldirdigimiz kupayı verecek hiçbir cevabınız kalmayacak içiniz içinizi yiyecek ama konusamayacaksiniz :)) hadi defolun simdi

Muslera iyiki bi mac kötü oynamis

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu takimin 1. Sorunu forvetin ayaginda top tutamamasi zaten bu sene gol attigi da yok..top tutamayinca orta saha surekli bir ileri bir geri kosmak zorunda kaliyor burda da 2. Sorun basliyor ilk devre selcuk ve bilal simdi selcuk ve donk temposu yuksek oyuncular degil.bunu meloyla bile zor yapiyorduk ki bilal ve donktan beklemek bile hata..3. Sorunda yasinin defansa katkisinin neredeyse olmamasi ve sabri. Sabri kadar kotu bi sag bek birakin top ligleri tsl de bile yok bence.yoksa defans anlaminda isimler cok kotu degil bu kdar gol yememizin altinda yatan neden taa forvetten basliyor aslinda.

Forumdaki kuslardan rica ediyorum oğlum biz 3 4 senedir sizle ne dalga geçtiysek aynısı ile burya geliyosunuz la biraz orjinal olun kendiniz üretin la psikolojiniz bozulmuş la :)

Bu arada bu sene en çok sevindigim olay biz potadan çıktık kuş savaşları yaşanacak birbirlerini telef edecekler fener kayrilmaya başlandı bakalım diğer kuslardan ne hamle gelecek :)) zevkle izliycem bunları :)

daha transfer yok mu

9T1kgIr.gif

Beyaz tv de de yakinda kavgalar başlar. Dün sinan bursa başkanına diyoki başkanım ver işte serdar aziz i beşiktaş a türkiyenin en büyük takımına gitsin ben bursa başkanı olsam derdim ki pardon kaç yildizlisiniz siz :) hmm şerefli 3. Olarak evet en buyuksunuz :)

Kaplumbaga hizinda takim olursan gol dr yersin atakta yersin. Yavas oyuncularin varsa sahaya yerlesmeyi bilmek zorundasin 10 kisi savas moduna girip kendi sahasina kosarsa kalecin 30 tane gol yer.

Ligin en az faul yapan takimi kim ?
Buradan bakarak zaten her seyi gorursun. Yaptigin faullerin cogu rakip ceza sahasina yakinsa cok gol yiyoruz diye hayiflanmak bosa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt