Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pato zu Chelsea kiralık salı günü Londra ya geliyormus

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Van der Wiel kontratını uzatma kararı almış

Teixeira 33 milyon euro karşılığında Liverpool a transfer olmuş

Mathieu Debuchy forma şansı bulacağı bir takıma kiralık gitmek istiyormuş.

muslera satılsın yada satılmasın dünyada en iyi topçular bile satılıyo önemli olan muslere atıyorum 25 e satıldı kulubun kasasına kaç para gircek kaç kişi cebe indiricek böyle zihniyetle yürümez bu iş topyekün degişim lazım ilk önce kongreden başlamalı degişim

J.Rodriguez zu United for 83€

Galatasaray'da kariyerimin en güzel günlerini geçirdim. Attığım goller bize kupalar kazandırdı. 4. yıldızı da taktık ama ben taraftara bir türlü yaranamadım." Yakın arkadaşı Selçuk ile birlikte aldığı ücretin de sürekli gündemde tutulmasından dolayı rahatsız olan Burak, "Galatasaray'da sanki Selçuk ile para kazanan tek oyuncu benim. Geri kalanlar bedavaya oynuyor. Kulübe verdiğimiz hizmetleri bilenler, biz buradan gidersek Galatasaray'ın zayıflayacağını düşünmeden bizi yıpratmak için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.

H.o baby Shaq

akinfenwa.jpg
Hayırdır Amerikan Futbol takımı mı kuruyoruz

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak'la ilgili hic haber yok.Zaten inanamıyorum bastan beri gideceğine.Yine kandırdılar insanları karaktersizler.

muslera satılsın yada satılmasın dünyada en iyi topçular bile satılıyo önemli olan muslere atıyorum 25 e satıldı kulubun kasasına kaç para gircek kaç kişi cebe indiricek böyle zihniyetle yürümez bu iş topyekün degişim lazım ilk önce kongreden başlamalı degişim

Herkesin yeri dolar onda sıkıntı yokta onu yapacak vizyonda yönetici yok.25 e satsan ne olacak gene aynı batakta sürünmeye devam edecez.Komisyoncularda yedikleri ile kalacak.Gidecez anadoludan 3.sınıf bir kaleci alacaz.Sag bek sag kanat forvetten sonra birde kalede kanser verem olacaz.

Burak gitmez. Ben transfer olacagini bile dusunmuyorum.

Ha, belki iyice sivayalim tuy dikelim niyetine Muslerayi satabilirler. Oyle bir sey olursa fiyat 15-20 bandinda olur.

Ama oyle bir sey olursa Dursun/Denizli ve bu yerlici ekolun de sonu olur.

Kimse performanstan oturu Muslera gitsin demiyor. Adam bizim alabilecegimiz en iyi kaleci.

Ancak GS 3.3 milyon maas verecek durumda degil artik kulup artik CL ve sampiyonluktan olduguna gore hele 2 yil men alirsak yilda 30 milyon euro gelirden olduk. Yani 2015 teki giderlerimizi sabit tutarsak zararimiz yillik 55 yerine artik 85 milyon euro!!! Uefanin izin verdigi yillik max. 10 milyon euro!!!

Cok radikal degisiklikler sart duygusalliga gerek yok. GS sneijderden de musleradan da onemlidir kusura bakmayin.

Yeni takimi kurmamiz sart. Ama keske bunu dursun ve md yapmasa! :( Yeni takimda tavan maas 1.5-2 milyon olmali maximum. Oyuncularin genelinde de maas Linens de oldugu gibi ortalama 900 bin euro olup mac basilari 25 mac ustu olmali.

Hic baska cikisi yok.Para eden herkes hemen satilmali.
Simdi kardesim sen bi bina yapiyosun ama malzemen cok dandik sadece bir kac malzemen saglam onlarda biraz maliyetli ama saglam temeller olusturacak sana sen ne yaparsin ben dandik malzemeleri elden cikartirim saglamlari tutar dandiklerin yerine ucuza saglam malzeme alirdim elinde temeli saglamlastiran 2 adam var onlari satarsan basariya ulasamazsin cunku gelen parayla onlarin yeri dolmayacak bunu biliyorsun

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'da kariyerimin en güzel günlerini geçirdim. Attığım goller bize kupalar kazandırdı. 4. yıldızı da taktık ama ben taraftara bir türlü yaranamadım." Yakın arkadaşı Selçuk ile birlikte aldığı ücretin de sürekli gündemde tutulmasından dolayı rahatsız olan Burak, "Galatasaray'da sanki Selçuk ile para kazanan tek oyuncu benim. Geri kalanlar bedavaya oynuyor. Kulübe verdiğimiz hizmetleri bilenler, biz buradan gidersek Galatasaray'ın zayıflayacağını düşünmeden bizi yıpratmak için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.

Galatasaray'da sanki Selçuk ile para kazanan tek oyuncu benim. Geri kalanlar bedavaya oynuyor.

Hainsin olm Hainn boşuna demiyoruz

neyin nöbetini tutuyorsunuz?

Musti transferi kapattik demedi mi??

yanlis anlamayin, gündemi pek takip edemedim de...

Insallah transfer falan yapmayiz.

Burak'ın gitme ihtimali bence de yok denecek kadar az.

Ancak Burak'ın muhtemelen bizde alacağı paraya yakın para alacağı, Londra gibi bir şehirde yaşayacağı, dünyanın en iyi liginde oynayacağı ve de bu sezon fena olmayan bir çıkış yakalayan bir takıma gitmemesi O'nun ne kadar düşk profilli bir futbolcu olduğunu ortaya koyar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt