Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır Amerikan Futbol takımı mı kuruyoruzH.o baby Shaq
![]()
muslera satılsın yada satılmasın dünyada en iyi topçular bile satılıyo önemli olan muslere atıyorum 25 e satıldı kulubun kasasına kaç para gircek kaç kişi cebe indiricek böyle zihniyetle yürümez bu iş topyekün degişim lazım ilk önce kongreden başlamalı degişim
yokum diyorrr..Bencede. Ama kemiksiz minimum 15m€ verseler ne dersin?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Simdi kardesim sen bi bina yapiyosun ama malzemen cok dandik sadece bir kac malzemen saglam onlarda biraz maliyetli ama saglam temeller olusturacak sana sen ne yaparsin ben dandik malzemeleri elden cikartirim saglamlari tutar dandiklerin yerine ucuza saglam malzeme alirdim elinde temeli saglamlastiran 2 adam var onlari satarsan basariya ulasamazsin cunku gelen parayla onlarin yeri dolmayacak bunu biliyorsunKimse performanstan oturu Muslera gitsin demiyor. Adam bizim alabilecegimiz en iyi kaleci.
Ancak GS 3.3 milyon maas verecek durumda degil artik kulup artik CL ve sampiyonluktan olduguna gore hele 2 yil men alirsak yilda 30 milyon euro gelirden olduk. Yani 2015 teki giderlerimizi sabit tutarsak zararimiz yillik 55 yerine artik 85 milyon euro!!! Uefanin izin verdigi yillik max. 10 milyon euro!!!
Cok radikal degisiklikler sart duygusalliga gerek yok. GS sneijderden de musleradan da onemlidir kusura bakmayin.
Yeni takimi kurmamiz sart. Ama keske bunu dursun ve md yapmasa!Yeni takimda tavan maas 1.5-2 milyon olmali maximum. Oyuncularin genelinde de maas Linens de oldugu gibi ortalama 900 bin euro olup mac basilari 25 mac ustu olmali.
Hic baska cikisi yok.Para eden herkes hemen satilmali.
Teixeira 33 milyon euro karşılığında Liverpool a transfer olmuş
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

J.Rodriguez zu United for 83€
Galatasaray'da kariyerimin en güzel günlerini geçirdim. Attığım goller bize kupalar kazandırdı. 4. yıldızı da taktık ama ben taraftara bir türlü yaranamadım." Yakın arkadaşı Selçuk ile birlikte aldığı ücretin de sürekli gündemde tutulmasından dolayı rahatsız olan Burak, "Galatasaray'da sanki Selçuk ile para kazanan tek oyuncu benim. Geri kalanlar bedavaya oynuyor. Kulübe verdiğimiz hizmetleri bilenler, biz buradan gidersek Galatasaray'ın zayıflayacağını düşünmeden bizi yıpratmak için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.
=hazard Real Madrid'de
J.Rodriguez zu United for 83€