Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak'ın gitme ihtimali bence de yok denecek kadar az.

Ancak Burak'ın muhtemelen bizde alacağı paraya yakın para alacağı, Londra gibi bir şehirde yaşayacağı, dünyanın en iyi liginde oynayacağı ve de bu sezon fena olmayan bir çıkış yakalayan bir takıma gitmemesi O'nun ne kadar düşk profilli bir futbolcu olduğunu ortaya koyar.

Birileri yazmisti gecen. Demek ki floryada nasil bir rahatlik varsa...

Burak için akşam resmi açıklama gelir burak bizim evladımız transferin bitmesine az bi süre kaldı ondan daha iyi birini bulamayız kralımızı bırakmayiz diye.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak gitmeli herşey onu gösteriyo ama Burak gitmezse şu yüzden gitmicek 1- rahatını bırakmamak için 2- ingilizce bilmiyo 3- selçuk gibi kankası ve onu koruyan evlatlar olmucak hep iyi oynamak zorunda 4- yedek kalabilir burda öyle bir seçenek yok 5- mustafa denizli gibi onu kollayan olmaz

Giderse yarim sezon sonra aglaya aglaya geri dönemek ister, biz onu istemeyince hemen birgün herkes fenerli olur havasiyla fenerbahceye transfer olur

Bazen sevdiğin için fedakarlık yapman gerekebilir. O yüzden git kurtar kendini demek geliyor içimden :(

Muslera'yı bir ManU'da, bir L'poolda izlesek kötü mü olur? Offf offf...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben Muslera Sneijder olsam 1 dakika durmam burda

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takimdaki agir abiler gitmek istemiyorsa ozaman ciddi anlamda paradan vazgececek! Burak selcuk gibi elemanlar kim oluyorda yillik garanti ücret olarak 3milyon euroya yakin para aliyor? ya feda yada defol gidin takim dan denilecek

hazardi biz alalim
yanina bide jamesi alalim

sampiyon oluruz

Saçma değil para harcamayı seviyoruz sadece

Transferlerin çoğu marketing amaçlı

Ben de onu elestiriyorum ya zaten -- marketing amacli transfer mi yapilirmis? Futbol takimi misin modellik ajansi mi?

Madridin sahip oldugu finansal gucle zamaninda ispanyol ligine ambargo koyamamis olmasi son donemdeki bu salak galactico politikasi. Bir yerde okumustum, Beckham alinmis Ronaldinho yerine, Ronaldinho cirkin diye.

Sonra Barcelona da boyle madara ediyor Madridi. Hos, Real gibi biatci (hem papaya, hem fasist francoya) takima az bile bunlar. Oh olsun diyorum :D

Muslera satılamaz kardeşim,galatasaray oyuncuya bağlı değil ama şuan Nando ŞART OĞLU ŞART....

Teşvik etmiyorum.
Çok aşırı neo liberal kapitalist bir yaklaşım.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
Ne teşviği oğlum şike olayına mı karıştın :D

Teşvik değil tasvip etmiyorum denir :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben de onu elestiriyorum ya zaten -- marketing amacli transfer mi yapilirmis? Futbol takimi misin modellik ajansi mi?

Madridin sahip oldugu finansal gucle zamaninda ispanyol ligine ambargo koyamamis olmasi son donemdeki bu salak galactico politikasi. Bir yerde okumustum, Beckham alinmis Ronaldinho yerine, Ronaldinho cirkin diye.

Sonra Barcelona da boyle madara ediyor Madridi. Hos, Real gibi biatci (hem papaya, hem fasist francoya) takima az bile bunlar. Oh olsun diyorum :D

Madrid şirket gibi yönetiliyor

Forbes'da dünyanın en değerli spor kulübü zaten

Barça bu kadar iyi olması Pep ve Cruyff'un kurduğu takım ve oyun felsefesi ile Messi-Xavi-Iniesta bu felsefeye 100% uyması

Yoksa Madrid şu an lige ambargo koyardi

Ayrıca Franco ile alakası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt