Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Bilic Burak yerine Emenikeyi alırsa fena söverim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak'ın gitme ihtimali bence de yok denecek kadar az.
Ancak Burak'ın muhtemelen bizde alacağı paraya yakın para alacağı, Londra gibi bir şehirde yaşayacağı, dünyanın en iyi liginde oynayacağı ve de bu sezon fena olmayan bir çıkış yakalayan bir takıma gitmemesi O'nun ne kadar düşk profilli bir futbolcu olduğunu ortaya koyar.
Real ne sacma isler yapiyor. James Hazard'dan cok cok daha iyi topcu.
Man Utd'ye giden de batiriyor ama. O da ayri bi durum.
Burak gitmeli herşey onu gösteriyo ama Burak gitmezse şu yüzden gitmicek 1- rahatını bırakmamak için 2- ingilizce bilmiyo 3- selçuk gibi kankası ve onu koruyan evlatlar olmucak hep iyi oynamak zorunda 4- yedek kalabilir burda öyle bir seçenek yok 5- mustafa denizli gibi onu kollayan olmaz
TD'leri sağolsun her gelen saçma bir oyun sistemi deniyor.
Ben Muslera Sneijder olsam 1 dakika durmam burdaBazen sevdiğin için fedakarlık yapman gerekebilir. O yüzden git kurtar kendini demek geliyor içimden
Muslera'yı bir ManU'da, bir L'poolda izlesek kötü mü olur? Offf offf...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zidane da tutmayacak herhalde. Son 10 yilda Madrid'in yonetilme politikasi o kadar sacma ki, Dursun'u koysan sasirtmaz.
Saçma değil para harcamayı seviyoruz sadece
Transferlerin çoğu marketing amaçlı
aalborg transfer görüşmelerine başladığını açıklamış
lukas spalvis
https://fodbold.aabsport.dk/nyheder...-salg-af-lukas-spalvis-fra-sommeren-2016.aspx
Teixeira 33 milyon euro karşılığında Liverpool a transfer olmuş
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Ne teşviği oğlum şike olayına mı karıştınTeşvik etmiyorum.
Çok aşırı neo liberal kapitalist bir yaklaşım.
Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
Ben de onu elestiriyorum ya zaten -- marketing amacli transfer mi yapilirmis? Futbol takimi misin modellik ajansi mi?
Madridin sahip oldugu finansal gucle zamaninda ispanyol ligine ambargo koyamamis olmasi son donemdeki bu salak galactico politikasi. Bir yerde okumustum, Beckham alinmis Ronaldinho yerine, Ronaldinho cirkin diye.
Sonra Barcelona da boyle madara ediyor Madridi. Hos, Real gibi biatci (hem papaya, hem fasist francoya) takima az bile bunlar. Oh olsun diyorum![]()