Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CZjR7RsWkAAGLpL.jpg

CZjPIsAWQAAZ3_h.jpg

CZjKYF4WEAAylxg.jpg

CZjKNWoXEAEOpMG.jpg

CZi82NYWcAAxADp.jpg

CZi82NaWkAEN7p9.jpg

Simdi kardesim sen bi bina yapiyosun ama malzemen cok dandik sadece bir kac malzemen saglam onlarda biraz maliyetli ama saglam temeller olusturacak sana sen ne yaparsin ben dandik malzemeleri elden cikartirim saglamlari tutar dandiklerin yerine ucuza saglam malzeme alirdim elinde temeli saglamlastiran 2 adam var onlari satarsan basariya ulasamazsin cunku gelen parayla onlarin yeri dolmayacak bunu biliyorsun

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yanlis bir bakis acisi.

Cunku UEFA net. Diyorki 2015 teki 55 milyon euroluk fazla giderin var. Seneye CL de olmadigin ve sampiyon olmadigin icin gelirin 30 milyon euro daha daha duseceginden zararin 85 milyon euroya cikacak. Ben en fazla 10 milyon euroya izin veriyorum.

Yani 75 milyon euroluk aksiyon plani yapmazsan seni avrupaya almam ananin liginde 75 milyon TL daha az kazancla kalirsin diyor. Sen curuk bina falan diyorsun.

Isin futbol tarafina gelirsek evet Muslera gibi kaleci bulamayiz. Evet sneijder gibi birini de bulamayiz. Ama linens gibi uygun fiyatli genc adam bulabiliriz.

Dnipro nasil bizim 5 te biri kadro ile Napoliyi falan tokatlayip uefa finali oynadi? Top rakipteyken alan daraltan daha emekci takimla basardi.

Norvec ligini 7. Bitiren Molde nasil pörsili nanili burada cok ovulen febeyi 3 tane tokatladi sutcu ulker stadinda?

Bizde uygun fiyatli adam bulup tum takimi max 1.8-2 milyon tavan ucretle degistirip yeni takim kurmak zorundayiz.

Son düzenleme:
Bu yanlis bir bakis acisi.

Cunku UEFA net. Diyorki 2015 teki 55 milyon euroluk fazla giderin var. Seneye CL de olmadigin ve sampiyon olmadigin icin gelirin 30 milyon euro daha daha duseceginden zararin 85 milyon euroya dusecek. Ben en fazla 10 milyon euroya izin veriyorum.

Yani 75 milyon euroluk aksiyon plani yapmazsan seni avrupaya almam ananin liginde 75 milyon TL daha az kazancla kalirsin diyor. Sen curuk bina falan diyorsun.

Isin futbol tarafina gelirsek evet Muslera gibi kaleci bulamayiz. Evet sneijder gibi birini de bulamayiz. Ama linens gibi uygun fiyatli genc adam bulabiliriz.

Dnipro nasil bizim 5 te biri kadro ile Napoliyi falan tokatlayip uefa finali oynadi? Top rakipteyken alan daraltan daha emekci takimla basardi.

Norvec ligini 7. Bitiren Molde nasil pörsili nanili burada cok ovulen febeyi 3 tane tokatladi sutcu ulker stadinda?

Bizde uygun fiyatli adam bulup tum takimi max 1.8-2 milyon tavan ucretle degistirip yeni takim kurmak zorundayiz.
sneijder ve muslera dışındakiler dimi renktaşşş

6.hafta tt arenada fenere gümleticez yazın kenara

seref aydin demeyin artik bu adamin bildigi birsey yok o eskiden di

Kim oynacak ozaman takimin yarisi cop semih sakat zaten surekli
Carole galatasaray oyuncusu degil Olcanda orda olmaz Hakan saglamdir. donk heryerde oynar sag sol cok bilmissin sen sanirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Carole oynar orada hakan balta roma heykelleri gibi oldu yerinden kalkmıyo.. Donk orta sahada oynar defansta iş yapamaz adam haklı bence denayer oynamalı ortada

valla sonunda sahibinden .com yada gittigidiyor koycam burakı satılık evlat diye para istemez al götür

Carole oynar orada hakan balta roma heykelleri gibi oldu yerinden kalkmıyo.. Donk orta sahada oynar defansta iş yapamaz adam haklı bence denayer oynamalı ortada

osmanlıspor maçında bir pozizyon vardı ceza sahası içinde 4 osmanlı futbolcuyla boğuşuyordu. diğer vitaminsizler mal mal bakıyorlardı. sayın mod izlerken biraz dikkatli izle maçlarımızı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt