Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonun ilk antrenmanını yapan Fenerbahçe’de 3 ismin kadro dışı kaldığı açıklandı.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın kararı doğrultusunda Emmanuel Emenike, Gregory van der Wiel ile Volkan Şen, sarı-lacivertlilerin idmanlarında yer almayacak.
Kangren bölgeyi kesip atmış Aykut hocam.

GSCimbom Mobile App

İmbula gel ulan Vainqueurde iyi ama İmbula ligin kaderini değiştirir 2 Milyon kira 12 Milyon opsiyon koyalım Corchiada gelirse 5 transferle çok rahatlarız sonrada Clichyi kovalarız.

beIN SPORTS Türkiye @beINSPORTS_TR

Transferlere dair güncel haberler ve son gelişmeler beIN Transfer programı ile 22.00’de beIN SPORTS 1’de. #beINTransfer

Sezonun ilk antrenmanını yapan Fenerbahçe’de 3 ismin kadro dışı kaldığı açıklandı.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın kararı doğrultusunda Emmanuel Emenike, Gregory van der Wiel ile Volkan Şen, sarı-lacivertlilerin idmanlarında yer almayacak.

Hoaydaaaaa

Almanya finalde u21 de. İngiltereyi penatı atışları sonrası elemeyi bildi.

İngiltere penaltılar oldumu almanlara karşı buyur tur senindir ağa demelidir artık.

selcuk banko oynayacagina gore yanindaki adamin uzun pas ve dribling yapabilmesi gerek yoksa yine yana geriye paslara devam..gobekli reiste bazi maclarda yana geriye oynuyor zaten ileri oynamayi bilen oyun kuran bi adam lazim.

şu iki transfer geçen sezon yapılan bütün transferlerin toplamından iyi.

tudor farkı.

Ertan Süzgün @ertansuzgun

Fazla bilgi göz çıkarmaz.
Galatasaray, iki oyuncunun da imaj hakları parasını sözleşmeye yansıttı.

Yıllık 3.35 milyon Euro açıklanacak

Sneijder gitse de hepinizin cenesinden kurtulsak adam da rahatlasa bizde. Yeter lan yeter 20 sayfa sneijder asagi sneijder yukari.
Yeter yav iki kuruş zevkimiz var girip stres atacagiz yok sneijder gitsin, sneijder gitmedi mi hala.
1 aydir ayni muhabbetten sıkılmayanlar var.

hersey adamda bitiyor. Gitmek istemiyor mu istemiyor. Sözleşmeyi tamamlayacak nokta.
Gidin tartismalarinizi ozelden yapin. Sneijder severler ve sevmeyenler olarak gruplarinizi kurup orada kendinizi tatmin edin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar Tudor ve yönetim Imbula ve Vainqueur sürprizi yapma ihtimali varmıdır sizce? Gerçekten son yılların ligin gördüğü en iyi ikili olurlar.

Vainqueur 4 milyon, Imbula kiralık gelse çok iyi olur.

Gomis - Jovetic
Belhanda - Imbula- Tolga - Ben Arfa
Clichy - Serdar - Maicon - Sagna
Muslera

Bana göre Ben Arfa, Imbula ve Jovetic imkansız ama yine de şu dizilişle daha verimli olur:

-- Jovetic -- Gomis -- Ben Arfa --
-------- Belhanda - Tolga ---------
-------------- Imbula ---------------
Clichy - Serdar - Maicon - Corchia*
------------- Muslera ---------------

* Tete veya Juanfran da olur çünkü Sagna'nın da aşırı yanlış bir transfer olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt