Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis'in kalp sorunu var diyorlardi insallah bi sıkıntı yasamaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soz konusu dursun olunca insan illa bi cenabetlik arıyor altinda

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis yaygın bir şekilde söylenenin aksine kalp rahatsızlığı ya da hastalığı bulunan bir isim değil.

Kariyeri boyunca birden fazla kere maç sırasında bayılan oyuncuda Vazovagal senkop adı verilen durum bulunuyor.

Bu sendromun bulunduğu kişiler fazla heyecanlandıkları, stres altında bulundukları durumlarda kalp ve akciğere de uzanan vagus adlı sinirin fazla uyarılması sonucu bayılabiliyor.

Fransız golcü de kariyeri boyunca Swansea ve Fransa forması giydiği mücadelelerde sahada baygınlık geçirirken görüldü.

Kaynak: -GOAL-

Umarım sezonu erken açmamız ve Tudorun temposu sezonun ikinci yarısında olumsuz şekilde takıma yansımaz.

Selçuk'un yanına adam diyenlere gerçekten gülüyorum, hatta gülünç buluyorum. Real Madrid'in ilk 11'den 10 oyuncusunu aynı tut sadece orta sahaya Selçuk'u koy yemin ederim ilk 3'e giremezler. Bana Selçuk'un 1 boka yarar bi özelliğini sayın cidden susucam. Tempo yok, kafa topu yok, beli dönmüyor, hızlı oynayamıyor, topla katedemiyor, fiziği zayıf, çeviklik yok, agresiflik yok, eskiden arada uzaktan şut atıyordu artık onları da yapamıyor. Bu adam kesildiği sene şaha kalkıcaz yüzde 100 eminim.

istatistikler çokta iyi değil neden paylaştın anlamadık moruk. :asd:

Onun icin paylasmamistim ama senin sozlerine gelince, elmander bize gelmeden once istatistikleri nasildi?

Adam'in son hali bizim icin onemli degil mi? Bu sezon fransa liginde 20 gol atmis, 30+ vagner love, eto'o ve adebayor rahat gol atiyorda gomis mi zorlanacak.

Yaw arkadas ne konusuosun sen ? Haberın varmı kıms ne odendıgınden en basıtı su anda transferler harıc klubun yıllık maas gderı ne kadar bılıomusun ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adamin yazdiginda ne abeslik var?

Besiktasin oyuncularinin yilliklarina git bak sadece 3 tane adam semih kayadan fazla kazaniyor. Gomisi belhandayi 3e getirmek basari falan degildir

Dani Alves, Juve'den ayrılmış çökkk

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu takimda suan selcuk ve tolga disinda orta saha var mi ? yok. yani orta sahaya 2 TRANSFER ZORUNLUDUR NOKTA NET !

selcuk-tolga olsa olsa yedek olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt