Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Galatasaray Maicon'a imzayı attırdı ve bu transfer de bitti." A Spor

Beyin yok volkan şen de o sebepten almamıştır.
Yeni Aykut dönemi daha verimli olacak fener de.
Eski toylugunu attı daha net adımlar atacak gibi duruyor.

GSCimbom Mobile App
80 tane alakasiz cumleyi anlattigi surece bi b.k olmaz ben geriliyorum roportajinda futbolcular bu ne anlatiyor modundan cikamaz.
Herif atak yapin diyecegine canakkale zaferini anlatiyor o derece alakasiz bir yapida. Net olamadigi surece tekmeyi yine yer.

Belhanda herkesi sasirtan bir transfer olacak. Simdiye kadar bir cok kaliteli ve kariyerli ismin bu ligde fos ciktigini gördüm, ama teknik kapasitesi üst düzey, ve agresif bir topcunun tutmadigina sahit olamadim.

Istatistikleri cok da önemli degil, Fransiz liginde oynadigini unutmamak lazim. Ve Nice´nin mükemmel sezon gercigini, ve takimin temel taslarindan oldugunu unutuyorsunuz. Pahali olmasa zaten Nice´de kalirdi. Alamadilar bonservisini, cünkü paket olarak cok pahali bir oyuncu.

Belhanda en iyi gununde Sneijderin cantasini tasir en fazla da.

Bi sorum olacak neden Selcuk gitmiyor da Sneijderin gitmesi gerekiyor bi acikla da ogrenelim!

Selçuk kalsın yazdım mı lan ben nie konuyu baska yere çekip şekil yapıyon.
Yaramaz lan işte..Orta sahada sıfır mücadele.
Sadece ismi var diye dursun diyorsunuz.
1 sene mukaveselesi kalmış nereye giderse gitsin.

Yabancı serbest olduğundan beri hiçbir Türk oyuncunun adı bizimle anılmadı
Yoksa şimdiye adem büyük musa çağıran çoktan bizdeydi

fiyatlar cok ucuk ama güzel transferler, kiziyoruz belki bi kac ay beklensin daha cüzzi rakama alalim diyoruz ama su var o oyuncu bu oyuncu son ana kalirsa bize yedirirlermi?

DDWZUoPXoAE3HL4

DDWY604XUAAWwys

Adamin yazdiginda ne abeslik var?

Besiktasin oyuncularinin yilliklarina git bak sadece 3 tane adam semih kayadan fazla kazaniyor. Gomisi belhandayi 3e getirmek basari falan degildir
Yaw kardesim o zaman git yönetime gir sen transfer yap marsilya zaten 3 e yakın para teklif etmiş neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya
Kardesim para için geliyorlar ha onda da şu var bizde vergi çok dusuk marsilya 3 veriyor 2 ye yakinda vergi ödüyor biz 3.5 veriyoruz 500 bin yada daha assagi vergi ödüyoruz

Ona göre konuşun

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda yı şikeciler alsaydı ne hesap yapılırdı nede kaç para aldığı
Aspor mübarek akşam sabah hesap yapıyor
Parası pulu beni ilgilendirmez 2 liralık eşekleri izleyecegimize böyle adamları izleriz

Sol bek ve orta sahada uefa maçına kadar alınması lazım.Maicon,Belhanda,Gomisi alıp 1 ay beklemez umarım mallar.

Aykut İnce: Maicon transferi de bitirildi. Anlaşma tamamlandı. KAP geliyor.

Maicon kesinse 2 orta saha 2 de bek gelirse kayseri maçında parçaladığım dekoderi yenilerim.

Yaw kardesim o zaman git yönetime gir sen transfer yap marsilya zaten 3 e yakın para teklif etmiş neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya
Kardesim para için geliyorlar ha onda da şu var bizde vergi çok dusuk marsilya 3 veriyor 2 ye yakinda vergi ödüyor biz 3.5 veriyoruz 500 bin yada daha assagi vergi ödüyoruz

Ona göre konuşun

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bos konusma. Sadece gomis icin konusmuyoruz burda her gelen herife minimum 2 veriyo bu salaklar serdar tolga. Gg caner 1.600e falan oynuyor oguzhan selcugun 1/2 fiyatina oynuyor. Bu fiyatlari normal gorenler yuzunden bu haldeyiz zaten. Ayrica vergi falan da yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt