- 27 Ocak 2010
- 139.368
- 105.706
- 5.648
Sağ bek Dani Alves süprizi olabilir mi???
Yada Roben süprizi
Hayır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek Dani Alves süprizi olabilir mi???
Yada Roben süprizi
yalnız
------------------------Gomis--------------------
Belhanda------------Wesley------------Ben Arfa
fena hücum hattı olur
Olmaz mı hiç ya, zaten alves florya nın kapısında yatıp kalıyormuşSağ bek Dani Alves süprizi olabilir mi???
Her zaman gelsinler kimseyi kovmuyoruz ki. Transfer donemi cikiyorlar sunu dedik bunu yaptik o kotu buna niye bunu diyorsunuz. 1 sene burada fikir alisverisi yaptik bu heriflerin bazilari gibi ovunmedik.yapma üstad bizim kapimiz herkese acik
Farkindaysaniz aldığımız ve ilgilendiğimiz oyuncularin neredeyse tamami ya Fransiz yada Fransa liginden.Uyum sorunu olacağını pek zannetmiyorum
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru ama Lemina,Asamoah isimlerinin hiç oluru yok bence İmbula veya Vainqueur gelir diyorum
Selçuk un yanına adam yiyen bir siyahi lazım bize.
GSCimbom Mobile App
ağustos başı serdar aziz sakatlanır ve bir stoper kiralarız transfer dönemi öyle bter gibi
Benim de dikkatimi çekti. Yeniden yapılanma adına çok doğru bi strateji olduğunu düşünüyorum. Hatta fransız diye stopere de Adil Rami'yi istiyorum benFarkindaysaniz aldığımız ve ilgilendiğimiz oyuncularin neredeyse tamami ya Fransiz yada Fransa liginden.Uyum sorunu olacağını pek zannetmiyorum
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duygulandım yazılarını okurken.Kardes sen bılmemnemısın dıcem olmııcak su anda elestırdıgın yonetım almadı haa selcugu umutu endoganı tarıgı onu bunu bos konusma cıldırtma artık adamı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asamoah Imbula'dan daha gercekci![]()
1. Vainqueur
2.Asamoah
3. Imbula
4. Lemina
realist olursak alma ihtimalimiz