Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e81ff5ff7a0197c7fa52cf789064b81a.jpg

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursunun dedigi gibi "Skraut ekibimiz ehhhh iyi is yapiyor ehhh"

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Maicon, Belhanda, Gomis tamam gibi. Gerçekçi olmak gerekirse en fazla iki bek, bir orta saha ve bir kanat alınır. Belki yerli bir forvet arkası alınabilir, alınmazsa Oğuzhan tutulabilir.
Cenk, Cavanda, Jong, Umut bonservisleriyle; Koray, Endoğan, Tarık, Emrah ise kiralık olarak gider. Altyapıdan uygun bir forvet alternatifi çıkmazsa Berk İsmail'le sözleşme yenilenebilir.

Muslera
RB Maicon Serdar LB
Selçuk MC
RM Sneijder Belhanda
Gomis

GK Eray/İsmail
RB Linnes
DC Semih/Hakan/Ahmet
LB Carole
MC Tolga/Donk
AMC Oğuzhan
W Sinan/Yasin/Rodrigues
FW Eren/Berk

Farkindaysaniz aldığımız ve ilgilendiğimiz oyuncularin neredeyse tamami ya Fransiz yada Fransa liginden.Uyum sorunu olacağını pek zannetmiyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim de dikkatimi çekti. Yeniden yapılanma adına çok doğru bi strateji olduğunu düşünüyorum. Hatta fransız diye stopere de Adil Rami'yi istiyorum ben

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardes sen bılmemnemısın dıcem olmııcak su anda elestırdıgın yonetım almadı haa selcugu umutu endoganı tarıgı onu bunu bos konusma cıldırtma artık adamı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duygulandım yazılarını okurken. :(
Ama galiba sen benden de iyisin Türkçemizi tevavüz etme konusunda ustam.

Garry Rodriguez Bruma'nın cok golgesinde kaldı ama fena maclar cıkarmadı aslında. Bu senenin surprizi olabilir.

Özlediğimiz Galatasaray yakın kuşlar korkuya kapılmış bile ☺️

Lemina ve Imbula imkansız, Vanqueur gereksiz, Asamoah icin ugrasilsa keske, ikna edilebilir, key player olmamaktan sıkılmıstır.

su maicon aciklansin pesinden imbula daha transferi takip bile etmem, bekleri hal ederler zaten :D
caplar yükseldi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt