Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu trabzon her sene 10,20 oyuncu aliyor. bu borunun sentrali nerde :D

2011 sike donemi icin susmalari icin bir miktar para aldiklarini kanitlamiyormu.
Bu lazlar insAllah kume duser, son senede bzie yaptiklari cirkeflikleri unutmadim ve bizde sahamizda 2011 sampiyonu diye pankart asmistik. cok nankorler bu lazlar hci sevmedim de bu lazlari.

Trabzon Medel'i ciddi ciddi istemiş ha?

Stoper olarak düşünüyorlarmış.

Perreira-Medel-Durica-Mas-Okay/Onazi-Kucka-Yusuf-Olcay-Bondonga/Castillo-?

Fena değil ama çok da güçlü değiller. Santrafora çok iş yapacak biri şart bunlarda.

ben duyum getireyimmmm işim bitti,haber getirebilirimmm

Evet kapatıyoruz.

Sergen bey bu gecelik yeter bu kadar duyum.

bizim yurtdisi kampi ne zaman basliyordu

Böyle bir twit atılmış:

Twitter

GalataScout‏ @eskiparcali 6 sa.6 saat önceDaha fazla

@eskiparcali adlı kullanıcıya yanıt olarak
Tarafıma; aynı ligde top koşturduğu Belhanda ve Vatandaşı Gomis'in Galatasaray'a gelmesinin transferde büyük etkisi olduğu söylendi

Arkadaşlar bugüne kadar verdiği haberlerden haberleri kendim içerden almış kadar emin olduğum verdiği bilgilerin şaşmadığı bir abimizden++

Hatem Ben Arfa bilgisini aldım. Kendisi Cenk Ergün'ün daha önce de Ben Arfa ile görüştüğünü artık Psg'nin ciddi anlamda satıcı olduğunu++

söyledi. Araya bir kulüp girip anormal bir teklifte bulunmazsa uygun bir fiyata kadroya katılacağını ekledi.

Buna dayanarak haber verecek değilim fakat Nantes Başkanı Waldemar Kita: 'Ben Arfa, gelecek sezon Türkiye'de oynayacak.'' açıklamasını yaptı

Tarafıma; aynı ligde top koşturduğu Belhanda ve Vatandaşı Gomis'in Galatasaray'a gelmesinin transferde büyük etkisi olduğu söylendi

Arkadaşlar bugüne kadar verdiği haberlerden haberleri kendim içerden almış kadar emin olduğum verdiği bilgilerin şaşmadığı bir abimizden++

Hatem Ben Arfa bilgisini aldım. Kendisi Cenk Ergün'ün daha önce de Ben Arfa ile görüştüğünü artık Psg'nin ciddi anlamda satıcı olduğunu++

söyledi. Araya bir kulüp girip anormal bir teklifte bulunmazsa uygun bir fiyata kadroya katılacağını ekledi.

Buna dayanarak haber verecek değilim fakat Nantes Başkanı Waldemar Kita: 'Ben Arfa, gelecek sezon Türkiye'de oynayacak.'' açıklamasını yaptı

23 bin takipçisi var. çok geyik bir tipe benzemiyor. ben başka birinden de duydum.

Ben Arfada gelirse Wes kesin yolcudur yani bu üçünü oynatmak manyaklık olur gelmeyecekte işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt