Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon Medel'i ciddi ciddi istemiş ha?

Stoper olarak düşünüyorlarmış.

Perreira-Medel-Durica-Mas-Okay/Onazi-Kucka-Yusuf-Olcay-Bondonga/Castillo-?

Fena değil ama çok da güçlü değiller. Santrafora çok iş yapacak biri şart bunlarda.

kuckayı zor alırlar.medel hakkında konusmuyorum bile.

ulan ben arfada gelirse MEYDAN LAROUSSE gibi takim oluruz

duyumlar bitmedi de arkadaşlar bitti galiba.telefonumun şarjı bitti gidelim diyen arkadaşlara sahibim ki beklerken heycanla beklemiştim gelişlerini.yine de üzerime düşeni yapıp davet ettim eve yemege.ne kadar poktan insanlar var ya.aramam daha nasılsın ,bi ihtiyacın var mı diye.ugurlamaya giderim,o da belki.
slmı kes

Sneijder gitmeden ben arfa filan gelmez. Yinede bu yönetimin işi belli olmaz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

kuckayı zor alırlar.medel hakkında konusmuyorum bile.

Aslında trabzonun problemi orta sahada değil bütün onları alana kadar iyi bir kanat, stoper, forvet alırım transferi kapatırım kucka ve medel geleceğini düşünürsek okay ve onazi yedek kalmak isteyeceklerini hiç sanmam :oley:

ali naci küçük‏ @nkucuk
Galatasaray, Lemina ve Asamoah'ı kiralamak için Juventus Kulübüne resmi başvurusunu yaptı. Ama Tudor'un önceliği Asamoah...
Sol bek, kanat ve orta saha oynayan Asamoah'a Tudor joker gözüyle bakıyor; Öncelik kısaca Asamoah

duyumlari patlatiyorumm

Ben arfa ile ilgilenmemiz imkansiz..ha sneijder gidiyorsa belki gobekli belhanda ve arfa nin ayni anda sahada olmasi imkansiz.

Son düzenleme:
Ali Naci Küçük: GS, Lemina ve Asamoah'ı kiralamak için Juventus'a resmi teklif yaptı. Ama Tudor'un önceliği Asamoah...

ikisini de alalım

ali naci küçük @nkucukk

Galatasaray, Lemina ve Asamoah'ı kiralamak için Juventus Kulübüne resmi başvurusunu yaptı.
Ama Tudor'un önceliği Asamoah...

ali naci küçük @nkucukk

Sol bek, kanat ve orta saha oynayan Asamoah'a Tudor joker gözüyle bakıyor
Öncelik kısaca Asamoah

Bjk Gustavo Gomez icin 10 milyon teklif etmis, ama Milan kabul etmemis

di marzio

Yalnız Tudor sayesinde; Asamoah ve Lemina transferlerini çözersek muazzam iş olur, umarım bu ilişkileri kullanırız ve öncelik bizde olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt