Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ancak, Asamoah’ın transferinin gerçekleşmesi halinde de orta sahaya bir isim daha isteyen Tudor, bunun için Lemina adını verdi. Orta sahanın merkezinde oynayan 23 yaşındaki Gabonlu oyuncu, ihtiyaç halinde defans önünde de yer alabiliyor.

Sarı kırmızılı yönetim, iki oyuncu için de beklemeye geçti. İtalyan kulübünün şartları belli olduktan sonra yeniden bir değerlendirme yapılacak ve bu isimler için nihai karar verilecek. Her iki isimden de sonuç alınamaması halinde yeni arayışlara girilecek.

Galatasaray'a Juventus'tan muthiş ikili!

Nevzat ve ali naci bi halt bilmiyo diyon kaynak olarak ali naci'yi paylasiyon. Bizi mi kopariyon sergen

Körlük derecesını aşmış beyın fakırlıgıne doru ılerlıosun dostum ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senın tartıstıgın uyelık zamanıysa kardes sen buyuksun ama sunu cok rahat anladımkı benım GALATASARAYLILIGIM SENDEN DAHA BUYUK ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BONN%C4%B0EMUHABBET.jpg

asıl meseleye odaklanın.ne yapacaksınız ali naciye ne dediğimi.bal gibi 2 ortasaha istiyo işte tudor.ne guzel bısey Galatasaray için...

Son düzenleme:
istermisiniz bugün maicon üzerine imbula aciklansin.
öglenden sonra da belhanda geliyor.
hareketli bir gün :D

TRANSFER | PSG, Göteborg forması giyen genç kaleci Pontus Dahlberg (18) ile ilgileniyor. #Ligue1

BİLGİ | Kiralık süresi sona eren Mamadou Sakho Liverpool'a geri döndü ve çalışmalara başladı.

Belhandanin gecen sene Nice te oynadigi butun maclarin videolarina baktim. En son schalkedeyken izlemistim. Arda Turana stil olarak benziyor. Teknik olarak o kadar ust duzeyde degil ancak atletik kabiliyeti iyi ve topa sert giriyor. Kafadan sol kanata yazilacak bir oyuncu degil cunku hemen hemen hic orta acmiyor. Ancak iyi bir sol orta saha ve ortaci bir sol bekle sol kanatta rahatlikla oynar. Selcuk ile olmaz ama Asamoah tarzi bir oyuncuyla 8 numarada oynar. Selcuktan daha az agresif degil. Benim gorusume gore kapanan takimlara karsi Sneijderin pozisyonunda oynayamaz cunku cok creatif bir oyuncu degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt