Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.413
- 5.356
- 1.873
2020ye kadar maaşta 65 m sınırı varmış diye okudum doğru mu acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak ?
2020ye kadar maaşta 65 m sınırı varmış diye okudum doğru mu acaba.
Ancak, Asamoah’ın transferinin gerçekleşmesi halinde de orta sahaya bir isim daha isteyen Tudor, bunun için Lemina adını verdi. Orta sahanın merkezinde oynayan 23 yaşındaki Gabonlu oyuncu, ihtiyaç halinde defans önünde de yer alabiliyor.
Sarı kırmızılı yönetim, iki oyuncu için de beklemeye geçti. İtalyan kulübünün şartları belli olduktan sonra yeniden bir değerlendirme yapılacak ve bu isimler için nihai karar verilecek. Her iki isimden de sonuç alınamaması halinde yeni arayışlara girilecek.
Galatasaray'a Juventus'tan muthiş ikili!
Körlük derecesını aşmış beyın fakırlıgıne doru ılerlıosun dostum![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senın tartıstıgın uyelık zamanıysa kardes sen buyuksun ama sunu cok rahat anladımkı benım GALATASARAYLILIGIM SENDEN DAHA BUYUK
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nevzat ve ali naci bi halt bilmiyo diyon kaynak olarak ali naci'yi paylasiyon. Bizi mi kopariyon sergen
o haberler olumsuz yani isine gitmedigi zaman birsey bilmiyorlar diye yaziyor.
Nevzat ve ali naci bi halt bilmiyo diyon kaynak olarak ali naci'yi paylasiyon. Bizi mi kopariyon sergen
..................... Muslera.......................
Corchia... Maicon... Rami... Asamoah
................Lemina... İmbula................
....Ben Arfa..... Sneijder..... Belhanda...
................... ..... Gomis.....................
Aman Allahım korkunç bişi....
asıl meseleye odaklanın.ne yapacaksınız ali naciye ne dediğimi.bal gibi 2 ortasaha istiyo işte tudor.ne guzel bısey Galatasaray için...
Ulan sergen![]()
yalan mı?bu ali naci ve nevzat manyakları 2 ortasaha diyosa dogrudur.ha haber alma konusunda ,verme konusunda bilgileri az,bazen yalana dayanıyor.
2 orta saha alsalar bile biri banko oyuncu digeri rotasyon icin olur. Selcuk'u kesmez tudor
asamoahın yanında lemina gibi bi oyuncuyu istediyse keser