- 11 Haziran 2015
- 39.668
- 28.137
- 2.193
Tudor, sadece akşam 19.00’da tek idman koymasına rağmen, Muslera, sabah 09.00’da Florya’ya geldi ve tesiste tek başına çalıştı. https://twitter.com/buzzspor/status/879969269290807296/photo/1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu vatandaş çok acayip ntvsporda özetlerde dikkatimi çekmişti.. Yalnız Lukaku giderse Everton çok sıkıntı yaşar adam takımın herşeyi resmen premier ligde ondan daha çok iş yapacak bir forvet bulamazsın.. Keşke Lukakuyla aynı dönemde forma giyse gelişimine büyük katkı sağlar
Insallah renktas. Ancak pahalı oyuncu almak ile pahalıya oyuncu almak arasında fark var, biz genelde ikincisini yapıyoruz bunu da sezon icinde anlıyoruz malesef
Geçen sene koşu mesafesi en düşük olan futbolcuydu, kendisini baya geliştirmesi lazım , sezonu erken açması mantıklı olmusTudor, sadece akşam 19.00’da tek idman koymasına rağmen, Muslera, sabah 09.00’da Florya’ya geldi ve tesiste tek başına çalıştı. https://twitter.com/buzzspor/status/879969269290807296/photo/1
7 senedir forumda esir olarak tutuluyorum , nasıl kaçmayı başardınız ? Özelden mesaj atsam aileme ulaştırır misiniz?
Transferler umrumda değil ve hiç bir başkanda olmadı şimdiye kadar. Transfer olayında yönetici başkanları övmenin çok saçma geliyor bana.kardeş kime izin verilse rivadan para kazanılırdı zaten ordan kazanamamak gibi bi ihtimal yok. başka da bi boka yaramadı bütün branşlarda sportif başarısızlıklar aldı başını yürüdü gitti. rezil açıklamalar gs başkanına yakışmayacak hareketler, kıyafetler.
2 tane gözden düşmüş adama ederinin 2 katı para verip aldı diye böyle dönecekseniz işimiz var
+hakemlerin bizi doğrayışını da unutmamak lazım. karizma önemlidir. adam konuşuyo takan yok eden yok gs başkanı çaycı kılıklı herifin teki çünkü. her maç penaltılarımızı vermedilerTransferler umrumda değil ve hiç bir başkanda olmadı şimdiye kadar. Transfer olayında yönetici başkanları övmenin çok saçma geliyor bana.
Riva yı başkası yapsa yine kazanırdı cümlesinide şöyle yorumlayım izninle.
Halımın biyığı olsaydı dayım olurdu misali. Kim yaptı ? Durdun yaptı. Diğerleri laga luga konuşmaktan hariç borçları yükseltide yükselti. Her yere hipotek kondurdular yarını düşünmeden. Bumu başarılı yöneticilik gerçekten ?
Dursun gramm umrumda değil pek diğer başkanlar gibi. Ben neticeye bakarım haticiye değil. Giyinmrsini bilmiyormuş yok yalan konuşmuş yok yağlı suratlı bilmem konuşmada sorunu varmış hiç umrumda değil. Benim tek ve tek umrumda olan şey Galatasaray ımızın yarınlarıdır. Herifler yapıyor işde yaptı. X isimde yapardı belkide tabi ki ama yapan başkası değil ki. Bu yapıyor resmen yani. Sportif konusunda sacmalamasaydı ilk iki senede ve diyelim ki riva flirorya kemerburgaz salon ve borç da daha çok yükselseydi çıkmaz sokağa burdaki bir çok kişi büyük başkan halayı çekerdi büyük ihtimalde. Transfer konusunda ilk iki senesinde sacmaladığını açık açık itiraf etti adam bide üstelik. Levent ve kardeşine güvenerek sıçtı işte. Baskete desen tarihimizin en yüksek bütceyi ayarladı burada da ergün hocamız sıctı resmen diye biliriz.
Lorenzo Pellegrini Roma'ya geri donuyor, bonservis bedeli 10 milyon €.
Konopylanka haberi nereden çıktı?