Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu vatandaş çok acayip ntvsporda özetlerde dikkatimi çekmişti.. Yalnız Lukaku giderse Everton çok sıkıntı yaşar adam takımın herşeyi resmen premier ligde ondan daha çok iş yapacak bir forvet bulamazsın.. Keşke Lukakuyla aynı dönemde forma giyse gelişimine büyük katkı sağlar

Belki Kanat forvet oynar. Bir de brugge'deki izquierdo vardi. İkisi dikkat cekiyodu.

Insallah renktas. Ancak pahalı oyuncu almak ile pahalıya oyuncu almak arasında fark var, biz genelde ikincisini yapıyoruz bunu da sezon icinde anlıyoruz malesef

aysal baskanimin 10 küsür sene önce aldigi oyuncular tutuyor takimi hala ayakta
yagli surattan kalite beklemeyin

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Konoplyanka tamamen hikaye. Schalke adamın bonservisini alacağını açıklamıştı.

@ac_yaycili

konop benim buralarda oturuyor isterseniz gidip sorayim kendisine
hem foruma üye yapariz

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

kardeş kime izin verilse rivadan para kazanılırdı zaten ordan kazanamamak gibi bi ihtimal yok. başka da bi boka yaramadı bütün branşlarda sportif başarısızlıklar aldı başını yürüdü gitti. rezil açıklamalar gs başkanına yakışmayacak hareketler, kıyafetler.

2 tane gözden düşmüş adama ederinin 2 katı para verip aldı diye böyle dönecekseniz işimiz var
Transferler umrumda değil ve hiç bir başkanda olmadı şimdiye kadar. Transfer olayında yönetici başkanları övmenin çok saçma geliyor bana.

Riva yı başkası yapsa yine kazanırdı cümlesinide şöyle yorumlayım izninle.
Halımın biyığı olsaydı dayım olurdu misali. Kim yaptı ? Durdun yaptı. Diğerleri laga luga konuşmaktan hariç borçları yükseltide yükselti. Her yere hipotek kondurdular yarını düşünmeden. Bumu başarılı yöneticilik gerçekten ?
Dursun gramm umrumda değil pek diğer başkanlar gibi. Ben neticeye bakarım haticiye değil. Giyinmrsini bilmiyormuş yok yalan konuşmuş yok yağlı suratlı bilmem konuşmada sorunu varmış hiç umrumda değil. Benim tek ve tek umrumda olan şey Galatasaray ımızın yarınlarıdır. Herifler yapıyor işde yaptı. X isimde yapardı belkide tabi ki ama yapan başkası değil ki. Bu yapıyor resmen yani. Sportif konusunda sacmalamasaydı ilk iki senede ve diyelim ki riva flirorya kemerburgaz salon ve borç da daha çok yükselseydi çıkmaz sokağa burdaki bir çok kişi büyük başkan halayı çekerdi büyük ihtimalde. Transfer konusunda ilk iki senesinde sacmaladığını açık açık itiraf etti adam bide üstelik. Levent ve kardeşine güvenerek sıçtı işte. Baskete desen tarihimizin en yüksek bütceyi ayarladı burada da ergün hocamız sıctı resmen diye biliriz.

Sneijder-Kono uyumu şahane olurdu Sneijder'in ara paslarını gol yapardı Kono,bitirme ve oyun aklı olarak Bruma'dan ilerde bir oyuncu

Transferler umrumda değil ve hiç bir başkanda olmadı şimdiye kadar. Transfer olayında yönetici başkanları övmenin çok saçma geliyor bana.

Riva yı başkası yapsa yine kazanırdı cümlesinide şöyle yorumlayım izninle.
Halımın biyığı olsaydı dayım olurdu misali. Kim yaptı ? Durdun yaptı. Diğerleri laga luga konuşmaktan hariç borçları yükseltide yükselti. Her yere hipotek kondurdular yarını düşünmeden. Bumu başarılı yöneticilik gerçekten ?
Dursun gramm umrumda değil pek diğer başkanlar gibi. Ben neticeye bakarım haticiye değil. Giyinmrsini bilmiyormuş yok yalan konuşmuş yok yağlı suratlı bilmem konuşmada sorunu varmış hiç umrumda değil. Benim tek ve tek umrumda olan şey Galatasaray ımızın yarınlarıdır. Herifler yapıyor işde yaptı. X isimde yapardı belkide tabi ki ama yapan başkası değil ki. Bu yapıyor resmen yani. Sportif konusunda sacmalamasaydı ilk iki senede ve diyelim ki riva flirorya kemerburgaz salon ve borç da daha çok yükselseydi çıkmaz sokağa burdaki bir çok kişi büyük başkan halayı çekerdi büyük ihtimalde. Transfer konusunda ilk iki senesinde sacmaladığını açık açık itiraf etti adam bide üstelik. Levent ve kardeşine güvenerek sıçtı işte. Baskete desen tarihimizin en yüksek bütceyi ayarladı burada da ergün hocamız sıctı resmen diye biliriz.
+hakemlerin bizi doğrayışını da unutmamak lazım. karizma önemlidir. adam konuşuyo takan yok eden yok gs başkanı çaycı kılıklı herifin teki çünkü. her maç penaltılarımızı vermediler

Lorenzo Pellegrini Roma'ya geri donuyor, bonservis bedeli 10 milyon €.

Orta sahaya ve defansa öncelik vermeliyiz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt