Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haha şimdi de konoyu begenmiyor sneijderciler yan yana yazmalar vs baslamıs kono gelirse göbekli portakal yolcu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder'in gidişine bir tek Ben Arfa gelirse sevinirim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kono-Belhanda-Ben Arfa
Gomis

şu ofansın yıkamayacağı takım yok Kono yerine Lens olsa keşke

işte ben o yüzden pek inanmıyorum bu habere, olacak olsa bile anca yeni teknik direktör gelip görüp gönderin derse çünkü az para vermediler.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
eski tdsiyle sorun yaşamış ve para cezasi falan yemiş sonrasinda, kulüple arası kötü olabilir, kadrodaki oyuncularla, yeni td istemeyebilir o hareketlerden dolayı. O liglerde kolay kolay affedilmiyor bu tip hareketler... olabilir bence. Eskiden kono bedavayken anlaşmıştık, menajeri heralde iletişme gecmistir tekrardan çokta normal değil bu haber. Bunu yazan kişide biliyordur schalke'nin alacağını yani. Olur umarim izlemedim bundesliga'da ama

Teknik direktör Igor Tudor, Tarık Çamdal’ı Slovakya’da yapılacak olan hazırlık kampının kadrosuna dahil edecek. (Hürriyet)

Almışlar Bir Valbuena Şu Kadarcık Boyu Var, Oysa Benim Aldığım Gomis Öylemi, Adamın Aleti Bu Kadar
:asd22:

Melo'ya da gitmeyecek dediklerinden sonra gönderdilerdi v2 sneijder

Iki kanata oyuncu gerekmez bence, defansa iyi biri gelirse yanında Ahmet serdar, beklere iyi oyuncular alınırsa ve en önemlisi orta sahaya çok iyi biri alınırsa takım zaten bir kaç basamak atlamış olur. Diğeri kanadı yasin, Rodriguez her türlü götürür ve zaten iyi bir takım ile onlarında performansı yükselecektir

Bu Ateş üfleyerek sönmez

ben arfa gelecekse kesinlikle ok veya o kalitede biri/scout transferi

Teknik direktör Igor Tudor, Tarık Çamdal’ı Slovakya’da yapılacak olan hazırlık kampının kadrosuna dahil edecek. (Hürriyet)
bunlara fazla tepki göstermemek lazım, normal, herkesi görmek isteyecek, görsün de çünkü bu Tudor hakkında bizim için ipucu fırsatları yaratır.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Galatasaray alt yapısının gözbebeği 2000 doğumlu 7 futbolcu ile profesyonel sözleşme imzalandı.

Ramazan Civelek, Ozan Kabak, Abdussamed Karnuçu, Recep Gül, Atalay Babacan,Yunus Akgün ve Melih Gökçimen aylık 1.404 TL kazanacak. (Fanatik)

Muslera
Linnes Serdar Maicon Carole
Tolga Selçuk
Sinan Sneijder Belhanda
Gomis

Eleme maçına büyük ihtimal böyle çıkacağız.

Kanat için ismi geçenler= Markoviç - Konoplyanka - Ben Arfa

Merkez = İmbula - Pasalic - Lemina - Asamoah - Vainqueur - Musa Çağıran

Sağ bek = Corchia - Sagna - Tete

Sol bek = Clichy - Asamoah - Dodo - Willems -Abdelkarim Hassan

Benim tercihim

Muslera
Corchia Serdar Maicon Asamoah
Tolga İmbula
Konoplayanka Sneijder Belhanda
Gomis

Sneijder eğer olur da yollarsalar tabi ki Ben Arfa

Sezona 3 forvetle başlamak isteyen Igor Tudor'un talebini değerlendiren yönetim, Jonathan Calleri'yi gündemine aldı. (Takvim)

İran'lı kaleci Beiranvand, Fenerbahçe’den atılan transfer SMS’ine cevap vermedi.( Buzzspor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt