Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Wes giderse ancak ben arfa halleder gerisi traş olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eski tdsiyle sorun yaşamış ve para cezasi falan yemiş sonrasinda, kulüple arası kötü olabilir, kadrodaki oyuncularla, yeni td istemeyebilir o hareketlerden dolayı. O liglerde kolay kolay affedilmiyor bu tip hareketler... olabilir bence. Eskiden kono bedavayken anlaşmıştık, menajeri heralde iletişme gecmistir tekrardan çokta normal değil bu haber. Bunu yazan kişide biliyordur schalke'nin alacağını yani. Olur umarim izlemedim bundesliga'da amaişte ben o yüzden pek inanmıyorum bu habere, olacak olsa bile anca yeni teknik direktör gelip görüp gönderin derse çünkü az para vermediler.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Bonservis konusunda bir sey bulamadim.
bunlara fazla tepki göstermemek lazım, normal, herkesi görmek isteyecek, görsün de çünkü bu Tudor hakkında bizim için ipucu fırsatları yaratır.Teknik direktör Igor Tudor, Tarık Çamdal’ı Slovakya’da yapılacak olan hazırlık kampının kadrosuna dahil edecek. (Hürriyet)
hasan kabze kardeşim o sen avatarındakini drogba sanıp koymadın inşayhan akman uguru andırdı renqdashshshsh
Peki bu ofansın oluşacağına kaç kişi inanır?Kono-Belhanda-Ben Arfa
Gomis
şu ofansın yıkamayacağı takım yok Kono yerine Lens olsa keşke