Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duyumcular vainqueur konusunda hep ilgileniyoruz ama acele etmiyoruz yazıyor transfer olursa ilgiyi arttırıp aldık diyecekler,olmazsa zaten ilgimiz zayıftı diyecekler hep yalan dolan

beklere genç adamlar alacaklar galiba
Jonathan Silva
Jetro Willem
Junior Tavares
Ferland Mendy

ilk aklıma gelenler

Videolarına baktım da Gomis pasları ve top kontrolü vasat olan birinciliği ve kafa vuruşu iyi olan bir topçu.

Peki soruyorum bize pasor ve tekniği yüksek bir forvet lazım değil miydi?

Üzülerek söylüyorum gomes devre arası bu takımdan gitsin diye dua edeceğiz.

Geçen sene Xhaka bu sene de O Suriye'li kardeşimizden iyi para kaldırdılar. Alırlar.

Genc ve yetenekli futbolcu alacagiz bizim prensibimiz bu diye biraz sacmaliyorlar son 2 senede.

Dahoud dan fazla para gelmedi maalesef, sadece 12 Milyona satildi. O kalitede bir oyuncu icin az, onun da ayni Bruma gibi 1 sene kontrati kalmisti.

Kulubu kapatin herkes kurtulsun. Bu baskanla ve divanla birsey olmaz.

Genc ve yetenekli futbolcu alacagiz bizim prensibimiz bu diye biraz sacmaliyorlar son 2 senede.

Dahoud dan fazla para gelmedi maalesef, sadece 12 Milyona satildi. O kalitede bir oyuncu icin az, onun da ayni Bruma gibi 1 sene kontrati kalmisti.
Gladbah için güzel para.Bide ben Almanya ligini çok izledim de yanlış analiz mi yaptım Can kardeşim. Sence de Dahoud günümüzde ki orta sahalar için biraz ağır değilmi.?

Madem bizde bişey yok bizde diğerlerina bakarız.

ManU Kane'i istedi diye bir haber var. Olursa müthiş bir transfer olur.

Maicon'a para bayılacağımıza Pepe'ye imza attırsak rahat 3 sene götürür bence o adam. Maliyetleri karşılaştırırsak Maicon'da Pepe'den aşağı bi paraya gelmiyor. Adam bence avrupanın en iyi 10-15 stoperinden biri Beşiktaş'a gelirse cidden makas çok açılır diğer takımlarla.

Gomisi istemeyen birtek ben miyim?

Ölümü görüp sıtmaya razı ol demeyin.Bu mantıkla batmadık mı zaten?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt