Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 17.923
- 4.726
- 2.278
Transfer forumu öldü çok üzülüyorum keşke ölmese
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videolarına baktım da Gomis pasları ve top kontrolü vasat olan birinciliği ve kafa vuruşu iyi olan bir topçu.
Peki soruyorum bize pasor ve tekniği yüksek bir forvet lazım değil miydi?
Üzülerek söylüyorum gomes devre arası bu takımdan gitsin diye dua edeceğiz.
Maicon'a para bayılacağımıza Pepe'ye imza attırsak rahat 3 sene götürür bence o adam. Maliyetleri karşılaştırırsak Maicon'da Pepe'den aşağı bi paraya gelmiyor. Adam bence avrupanın en iyi 10-15 stoperinden biri Beşiktaş'a gelirse cidden makas çok açılır diğer takımlarla.
Valinquer, sneijder ve belhanda orta sahası nasıl olur.
Sneijder sol iç belhanda sağ iç zaten tek ön libero valinquer yeter bu lige belhanda driblingi ile orta sahada ki delici sneijder de yine oyunu yönlendirir
LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emin ol avrupanin en iyi 10-15 stoperinden biriyse besiktasa gelmez zaten.
Benim merak ettigim nokta gomis,belhanda veya maicon olmazsa nasıl kivircaklar ? malum her dakika sozlesme imzalattilar bu isimlerleduyumcular vainqueur konusunda hep ilgileniyoruz ama acele etmiyoruz yazıyor transfer olursa ilgiyi arttırıp aldık diyecekler,olmazsa zaten ilgimiz zayıftı diyecekler hep yalan dolan
Beşiktaş bu sene atiba, oğuzhan, talisca orta sahasıyla şampiyon oldu. Oğuzhan zaten top çalan ikili mücadeleye giren biri değil talisca zaten nerdeyse forvet.Aşırı ofansif