Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru'yu bende okudum

Volkan sen haberinin kaynagi belcika basini,rakamlar yazmiyor ama fener'le anlasmak üzereymis Anderlecht

Zamaninda Serhat Akin'i da almisti bunlar. Ilginc yani ne yapacaklar bu beyinsiz ile, ha Belcika liginde is yapar tam ona göre hizli oyun anlayisi falan ama beyinsizin teki sonucta.

Neyse biz kendimize odaklanalim, bize de mutlaka bir kanat oyuncusu lazim.

Ortasaha lazım diyoruz da aslında bir kanat oyuncusu da elzem ya aslında kiralık miralık bir tane bulmak lazım..

Zamaninda Serhat Akin'i da almisti bunlar. Ilginc yani ne yapacaklar bu beyinsiz ile, ha Belcika liginde is yapar tam ona göre hizli oyun anlayisi falan ama beyinsizin teki sonucta.

Neyse biz kendimize odaklanalim, bize de mutlaka bir kanat oyuncusu lazim.

Gomis'i aldigimiza göre q7 tarzi orta acacak bir kanat gerekiyor bana göre

Bruma'nin gidisinden sonra topla dikine giden bir kanat ta lazim aslinda ama bir tane kanat oyuncusu gelirse bayram edelim

Elestiriye acik olmayan Sneijder sevdalilari birazdan saldirirlar

Destege ihtiyacin olursa mention at

Sikinti yok muslera ile takimda en cok sevilen oyuncu sneijder'dir ama seviyoruz diye de geriye giden performansini gormezden gelemeyiz. Basta selcuk ve sneijder bu takimin el freni ozellikle adamlar sadece fizik olarak degil kafa olarak da sahada yok . sanki sneijder bitik digerleri cok iyi diyen var takimda ayni tarz 6-7 adam var o yuzden bu haldeyiz .

biz daha Wesley Sneijder'in heykelini dikiceğiz heykelini buna alışsanız iyi edersiniz arklar

Akhisar ve Alanya maçları Sneijdersiz de kazanırdık

TS: 0 gol ve 0 assist
Beşiktaş: 0 gol ve 0 assist
Fb: 0 gol ve 0 assist
3x Başak: 0 gol ve 1 assist

Acı gerçek

Kuyt- Gökhan Gönül benzeri bi sağ taraf oluşturmak lazım. Mücadeleci,golcü bi kanat ve ofansif bek

Gomis'i aldigimiza göre q7 tarzi orta acacak bir kanat gerekiyor bana göre

Bruma'nin gidisinden sonra topla dikine giden bir kanat ta lazim aslinda ama bir tane kanat oyuncusu gelirse bayram edelim

Garry ve Yasin varken sol kanat almazlar diye düsünüyorum. Sag taraf icin zaten adam yok, Sinan'a güvenilip yola cikilmaz.

Gomis Eren ikisine de ortalar lazim bunlari beslemek lazim, Gomis Eren'e göre daha teknik falan tabi ama yine de orta acan kanatlarimiz yok resmen. Yasin de Garry de gitmeden önce Bruma da hep iceri kat eden adamlar. Resmen orta acma özürlüsü bu takim kac senedir.

Ne Yasin ne de Garry Allah askina sag tarafta oynamasinlar, Yasin hic cekilmiyor orada. Eksigimiz gercekten cok nereye el atsan birsey yarim kaliyor.

Cımbızla lafı çekmişsin. Podolski'nin bu sezon forvette iş yapmadığını sende biliyorsun.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder bana buyuk mac kazandiracak, akhisar kasimpasa falan hikaye, o maclarda sneijder assist yapmasaydi kazanamazmiydik?

Burda oyle bir algi olusturuldu ki sanki sneijder muazzam bir sezon gecirdi de biz oylesine elestiriyoruz.

Hala ayni sacma tartismalar ya.

Bruma ne yapmis büyük maclarda, Poldi ne yapmis büyük maclarda, Selcuk ne yapmis büyük maclarda, Eren ne yapmis büyük maclarda.

Takim olarak aci ama gercek bok gibiydik bu maclarin neredeyse hepsinde. Hala Sneijderi büyük hedef olarak görüp sadece ona vurmak da biraz baska seyler iceriyor artik.

DDa-DxeXUAELlm-.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt