Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vainquer gelince ortasahada Selçuk oynar.

Vainquer 29
Selçuk 32
Sneijder 33
Belhanda 27
Yasin/Garry 28
Gomis 32

Yaşlı biraz. 30 ortalama yapıyor. Imbula ve Kono'yu alsak çok değişiyor. O zaman Tolga da oynayabilir bir ihtimal.

Vainquer lemina h.o

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Surekli 30 yasina yaklasmis adamlari alamayiz, takimin yas ortalamasi 26'lara kadar dusmeli.

Orta sahaya kim gelirse gelsin her halükarda partneri Selçuk olur ?

Şunu anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum hatta anlatabilecek birileri de varsa çok memnun olurum.

Sneijder geçen seneki kadro ve teknik heyet sirkülasyonunda nasıl birşeyler yapmasını bekliyordunuz, neleri yapamadı ve nasıl hayal kırıklığına düştünüz?

Garry ve Yasin varken sol kanat almazlar diye düsünüyorum. Sag taraf icin zaten adam yok, Sinan'a güvenilip yola cikilmaz.

Gomis Eren ikisine de ortalar lazim bunlari beslemek lazim, Gomis Eren'e göre daha teknik falan tabi ama yine de orta acan kanatlarimiz yok resmen. Yasin de Garry de gitmeden önce Bruma da hep iceri kat eden adamlar. Resmen orta acma özürlüsü bu takim kac senedir.

Ne Yasin ne de Garry Allah askina sag tarafta oynamasinlar, Yasin hic cekilmiyor orada. Eksigimiz gercekten cok nereye el atsan birsey yarim kaliyor.

Sag kanat adayim lens :D

Şunu anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum hatta anlatabilecek birileri de varsa çok memnun olurum.

Sneijder geçen seneki kadro ve teknik heyet sirkülasyonunda nasıl birşeyler yapmasını bekliyordunuz, neleri yapamadı ve nasıl hayal kırıklığına düştünüz?
birşey bildiklerı yok hepsi koyun

Sneijder bana buyuk mac kazandiracak, akhisar kasimpasa falan hikaye, o maclarda sneijder assist yapmasaydi kazanamazmiydik?

Burda oyle bir algi olusturuldu ki sanki sneijder muazzam bir sezon gecirdi de biz oylesine elestiriyoruz.
Evet o leş kadroyla süper ligteki her takıma karşı zorlanırsın. Asıl algıyı oluşturan sizlersiniz Sneijder olmasa takım uçacak müthiş işler yapacağız vs gibi konuşuyorsunuz. Talisca'da büyük maçlarda gol atmadı kötü futbolcu mu oldu? Hayır beşiktaşın bir sistemi olduğu için başarılı oldu. Sneijder bu sezon Beşiktaş'ta oynasaydı o zaman görürdüm sizi Sneijder mi bitik yoksa bizim kadro mu. Takımın tek sorunu Sneijdermiş gibi lanse ediyorsunuz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi kabuk değişikliği olacaksa Selçuk ve Sneijder de gitmeli. Bu takım 2 senede beşiktaştan toplam 40 küsür puan fark yedi şaka değil kabul edilemez bi durum

geçen sezon tudor eylemleriyle sneijderi hedef gösterdi diye saldırıyorlar. her toplumda algı yönlendirmelerine çabuk kapılıp nefretini kusan linç psikolojisi taşıyan bireyler var ne yazıkki, bizim ülkemizde bunun oranı daha yüksek tabi

Takım takır takır futbola benzeyen bir şey oynasın sneijder de farkını yansıtır yine.

Benim kara kara düşündüren mücadele ve top kazanma oranı yüksek olması gereken selçuk mevkisi. Bu adamın yanına kante koy isyan eder

Yalniz o da 29 yasinda bu sene 30 yasina girecek ya, kadromuz cok yasli simdi bir de Gomis eklendi. Yukarida Alper'in dedigi gibi genclesmeliyiz kesinlikle.

Aynen

Yeni bir takim kuruluyor ama 2 yil sonra yine ayni durumda olma ihtimalimiz yüksek,yas ortalamasi düsmeli.

Evet o leş kadroyla süper ligteki her takıma karşı zorlanırsın. Asıl algıyı oluşturan sizlersiniz Sneijder olmasa takım uçacak müthiş işler yapacağız vs gibi konuşuyorsunuz. Talisca'da büyük maçlarda gol atmadı kötü futbolcu mu oldu? Hayır beşiktaşın bir sistemi olduğu için başarılı oldu. Sneijder bu sezon Beşiktaş'ta oynasaydı o zaman görürdüm sizi Sneijder mi bitik yoksa bizim kadro mu. Takımın tek sorunu Sneijdermiş gibi lanse ediyorsunuz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder'in oyun icinde paslari haric takima ne katkisi var?

Talisca tempolu futbol oynuyor, adam geciyor, dribbling yapiyor, mesafe tanimadan sagdan soldan cakiyor. Bize karsi macta kazandirdi. Ha benfica'ya deplasmanda attigi sahane frikik golunu hatirlatiyim.

Sneijder bu sezon: 33 mac, 5 gol, 17 assist
Talisca bu sezon: 32 mac, 17 gol, 6 assist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt