- 16 Haziran 2010
- 204.010
- 156.066
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garry ve Yasin varken sol kanat almazlar diye düsünüyorum. Sag taraf icin zaten adam yok, Sinan'a güvenilip yola cikilmaz.
Gomis Eren ikisine de ortalar lazim bunlari beslemek lazim, Gomis Eren'e göre daha teknik falan tabi ama yine de orta acan kanatlarimiz yok resmen. Yasin de Garry de gitmeden önce Bruma da hep iceri kat eden adamlar. Resmen orta acma özürlüsü bu takim kac senedir.
Ne Yasin ne de Garry Allah askina sag tarafta oynamasinlar, Yasin hic cekilmiyor orada. Eksigimiz gercekten cok nereye el atsan birsey yarim kaliyor.
birşey bildiklerı yok hepsi koyunŞunu anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum hatta anlatabilecek birileri de varsa çok memnun olurum.
Sneijder geçen seneki kadro ve teknik heyet sirkülasyonunda nasıl birşeyler yapmasını bekliyordunuz, neleri yapamadı ve nasıl hayal kırıklığına düştünüz?
Evet o leş kadroyla süper ligteki her takıma karşı zorlanırsın. Asıl algıyı oluşturan sizlersiniz Sneijder olmasa takım uçacak müthiş işler yapacağız vs gibi konuşuyorsunuz. Talisca'da büyük maçlarda gol atmadı kötü futbolcu mu oldu? Hayır beşiktaşın bir sistemi olduğu için başarılı oldu. Sneijder bu sezon Beşiktaş'ta oynasaydı o zaman görürdüm sizi Sneijder mi bitik yoksa bizim kadro mu. Takımın tek sorunu Sneijdermiş gibi lanse ediyorsunuz.Sneijder bana buyuk mac kazandiracak, akhisar kasimpasa falan hikaye, o maclarda sneijder assist yapmasaydi kazanamazmiydik?
Burda oyle bir algi olusturuldu ki sanki sneijder muazzam bir sezon gecirdi de biz oylesine elestiriyoruz.
geçen sezon tudor eylemleriyle sneijderi hedef gösterdi diye saldırıyorlar. her toplumda algı yönlendirmelerine çabuk kapılıp nefretini kusan linç psikolojisi taşıyan bireyler var ne yazıkki, bizim ülkemizde bunun oranı daha yüksek tabiŞunu anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum hatta anlatabilecek birileri de varsa çok memnun olurum.
Sneijder geçen seneki kadro ve teknik heyet sirkülasyonunda nasıl birşeyler yapmasını bekliyordunuz, neleri yapamadı ve nasıl hayal kırıklığına düştünüz?
Sag kanat adayim lens![]()
Yalniz o da 29 yasinda bu sene 30 yasina girecek ya, kadromuz cok yasli simdi bir de Gomis eklendi. Yukarida Alper'in dedigi gibi genclesmeliyiz kesinlikle.
Evet o leş kadroyla süper ligteki her takıma karşı zorlanırsın. Asıl algıyı oluşturan sizlersiniz Sneijder olmasa takım uçacak müthiş işler yapacağız vs gibi konuşuyorsunuz. Talisca'da büyük maçlarda gol atmadı kötü futbolcu mu oldu? Hayır beşiktaşın bir sistemi olduğu için başarılı oldu. Sneijder bu sezon Beşiktaş'ta oynasaydı o zaman görürdüm sizi Sneijder mi bitik yoksa bizim kadro mu. Takımın tek sorunu Sneijdermiş gibi lanse ediyorsunuz.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi