Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

image.gif

Zamanında Belhanda'nın Fener'e gelmesini çok istemiştim, gelmediğine üzülmüştüm. Mal Dursun gitti hayvan gibi para verip bize getirdi, üstelik muhtemelen Sneijder'ın yerine. :mad:

Zaten bir gol olasılığımız oluştu ise bunu Bruma'ya borçluyuzudur başka hücum planımız olmadığı için o yüzden gayet de hakkıdır. Şöyle bir takımda Bruma'yı eleştirmek akıl işi değil adam topla kontraya çıkıyor, takım arkadaşları normal koşu ile ona yetişemiyor acaba sen o sahada olsan ne düşünürsün çok merak ediyorum?

Bruma bencilligi ve tercih hatalari disinda, iyi bir takim oyuncusu (daha) olamadi. Bireysel anlamda harikalar yaratan, ama takim arkadaslarinin oyunua destek olmayan bir oyuncu. Kollektif anlamda bakmak lazim olaya, Sneijder, Podolski, Selcuk, Eren bu adamlar hücum silahlarimiz, onlarin bruma´nin hizina yetismesi mümkün degil. Bir Yasin yetisiyordu, ama ikisinin de kollektif düsünce, ve son paslari arizali oldugu icin bundan hic kapital cikaramiyorduk.

Yani takima uygun bir parca degildi.

Aslinda bu durumda yapilacak en son is brumayi göndermek. Ama adam kalmak istemiyordu, bizimkilerde dünden raziydi. Maalesef digerleri kaldi. Bunlardan simdi 1-2´sini daha gönderip, daha effektif ve basarili olabilecek bir kadro kurmak tudorun görevi.

Hatem Ben Arfa'nın menajeri Michel Ouazine: Paris'te kalmaya karar verdik. Türk kulüpleriyle de iletişimimiz yok. (Eurosport FR)

Millet diyoru ya Selçuk kesilmez filan.İstenilen adamlar alınırsa kesinlikle Selçuk on bir başlayamaz.

Yalniz biz 3lu stopere dogru evriliyoruz galiba 4 dedi tudor ama milleti ekmege getiedi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt