Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.305
- 25.647
- 2.598
Offffrf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 20 istiyorlarmis haberler o yöndeydiLemina'ya bi de 7-8 m opsiyon koydursak var ya tadından yenmeZ
15 20 istiyorlarmis haberler o yöndeydi
piyasa delirdi satarlar adam yetenekli zaten10 milyona alıp doğru düzgün oynatmadılar ada mı ki ne 15-20si yaw
15 20 istiyorlarmis haberler o yöndeydi
Gomis,Belhanda ve Maicon tamam sıra diğerlerinde. Şahsen ben umutluyum şuanda. Dursun Özbek'ten dolayı değil. Zaten bir daha ki seçimi kazanmak istiyorsa önce taraftarların gönlünü almak zorunda. Sanırım bunun zoruylada bişeyler yapıyor.Doğru bir düşünce lakin; imza görmeden,kap görmeden inanmam çok zor. Umarım gelirler, inanılmaz bir seviyeye ulaşabiliriz. Konop,Lemina gibi isimler çok iyi.
Fabinho orta saha icin aliniyor. Valencia ile de yeni sozlesme yaptilar gecende.Manchester United'ın Fabinho'yu transfer ettiğini okudum. Antonio Valencia zorlanabilir aslında. Sağ kanadı tek başına öttürür.
ama bu sefer lemina'in ciddi talipleri var gibi. Olmaz ya umutlanmayacam bunaZamanında melo ya da 20-25 m euro verip bize ucuza bırakmışlardı bu transfer de ona benziyor direk çökelim hem de yaşı genç ilerde zarar ettirecek bir oyuncu değil opsiyonuyla alınır![]()
Geçen sezon ki performansından sonra hayatta bırakmazlarFabinho orta saha icin aliniyor. Valencia ile de yeni sozlesme yaptilar gecende.
Yani açıkçası Tarık'ın transfer olacağı dönemi hatırlarsak hemen hemen herkes istiyordu ve o dönem medya algısı ile vs iyi pazarlandı şimdi kaç kişi bulabiliriz forumda o dönem için alınmasına karşı olan kaldı ki yabancı sınırı gibi bir saçmalık var iken evet bir devre arası saçmalığı var ama o dönemde sanırım Eskişehir'in bizle olan ilişkisi malum ve bizim yönetimlerimizin niyeyse Trabzon olsun vs diğer takımlara para ile abilik yapmak gibi gereksiz bir sevdası var maalesef.Abi kötü transfer, kötü kadro planlaması, tutmayan oyuncu filan olur. Bir yönetim ve hoca da kötü olabilir transfer konusunda. Ama şu Tarık ve Cavanda transferi akdar büyük rezalet Galatasaray tarihinde görülmemiştir. İki farklı başkan, yönetim ve iki farklı hoca bu transferleri nasıl yaptılar akıl alır gibi değil. Bonservisleri 6.5 milyon euro. TL olarak 25 milyon TL'den fazla. Kazandıklarıyla beraber 35-40 milyon lira tamamen çöpe gitti. Bildiğiniz çöp yani
Aysal ve Dursun'un mahkeme yoluyla bile olsa bu iki oyuncudan ettiğimiz zararı ödemeleri lazım. Dursun vereceğini söyledi ya da ima etti geçenlerde ama göreceğiz bakalım. Aysal'a da Tarık'ı niye aldığı için ayrı, devre arası 1 milyona alacakken sene sonu 4.75 milyona aldığı için ayrı dava açılmalı ödemezse o parayı.
Iyi topcu ne zaman sili maci izlesem iyi oynuyor adam. Yaşı 33 34 falan amaŞilinin sol beki Beasejour nasıl olur bana baya sağlam geldi tek sorun yaşı
Sent from my SM-G925F using Tapatalk