Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani açıkçası Tarık'ın transfer olacağı dönemi hatırlarsak hemen hemen herkes istiyordu ve o dönem medya algısı ile vs iyi pazarlandı şimdi kaç kişi bulabiliriz forumda o dönem için alınmasına karşı olan kaldı ki yabancı sınırı gibi bir saçmalık var iken evet bir devre arası saçmalığı var ama o dönemde sanırım Eskişehir'in bizle olan ilişkisi malum ve bizim yönetimlerimizin niyeyse Trabzon olsun vs diğer takımlara para ile abilik yapmak gibi gereksiz bir sevdası var maalesef.

Cavanda içinde Burak'tan vereceğimiz 2 m karşılığında sözde onu vererek aldığımız gibi bir iddia okumuştum ama ne kadar doğrudur bilemem tabii bu haliyle şehir efsanesi duruyor ama aynı zamanda çok Türk işi o yüzden mümkün görüyorum, bu haliyle yapacak bir şey yok. Evet kötü olduğu belli idi ama işte etiketi fena olmayan bir oyuncu ee böyle de bir şart gelişince neden olmasın diyerek yapılmış gibi gözüken bir transfer.

Ayrıca bu sebeplerden insanlara dava açabilirsek o zaman başkanlardan 3'e alıp 5'e sattığı oyunculardan hak talep edebilir sanırım gerçi bununla karşılaşma olasılığımız ama sonuçta ihtimal :D

Dava işin abartısı tabi de koskoca kulüp yöneten adamların bu kadar da saçmalamamaları lazım abi. Yerli sınırı filan da olsa Tarık'ı almamayı düşünmesi lazım bu adamların. Vardık o zaman da baya kişi forumda almayalım bunu diyen pek az değildi. Cavanda meselesi zaten felaket. Adamlara direk paralarını versek daha az zarar ederdik. Zaten bonservissiz bile olsa kurtulmaya çalıştıkları bir herifti bu.

Lemina yı Arsenal almaz ise; bize gelir.
Aslında tam Wengerlik Oyuncu. :d

Arsenal'in Lemina'yi alacagini dusunmuyorum.

DDb3Jt6XUAExRT6

Harbi yalamacı olmuşsunuz. 1-2 transfere dursunun kıçını yalarlar derken millet haklıymış lan.
Allahın ergeni anlıyorum hassas bi dönemden gecıyorsunda burda kafa s me. adam lemınayı alıyorsa dursunun yaglı suratını yalayacaksın

Bruma'nın bencil olduğuna inanmıyorum evet oyun zekası noktasında eksiklikleri olabilir ki bu çok normal ama biz de böyle görünmesinin nedeni takım arkadaşlarına hem güvenmemesi hem saygı duymaması ki bundan dolayı onu suçlayamayız evet Bruma onlardan iyi bir futbolcuydu, tıpkı Sneijder gibi.

Bence oyun zekasi sorun degil, topa saniyeler icerisinde bukadar dokunabilen bir oyuncunun zekasi yüksektir futbol acisindan. Ama pas vermiyordu, ve güven argumani da dogru degil. Getirip Podolski´ye pas atmadigi cok pozisyon var. Podolski takimda ceza sahasinda son vurusu en temiz oyuncu.

Bruma YES, Sneijder NO...

Senin Belhanda transferindeki görüşünü merak ediyorum açıkçası sence mantıklı bir yanı var mı yani hani Aysal'ın Hajrovic filan gömüyorsunuz sürekli ki hakkındır, doğrudur da kötü bir kumardı ama sence bu transfer kumardan da öte değil mi mesela?

Kiyaslanilmaz, ayrica Belhanda´yi begeniyorum. Belhanda sadece pahali. Ama bir kac sene önce Fransa´nin en yetenekli orta saha oyuncularin arasinda gösteriliyordu. Yetenekli, teknik kapasitesi yüksek, ve atletik bir oyuncu. Tam Türkiye ligine uygun bir transfer.

+ Nice´nin kilit oyuncularindandi gecen sene.

Fransa liginde ücüncü oldular. Üzerlerinde dünyanin en yetenekli takimi Monaco, ve en zenginlerden olan PSG var.

pahali olsa bile cok faydali olabilecek bir oyuncu.

Hajrovic ise isvicre liginde oynayan bir yetenekti. Hajrovic´de mesele de sadece kötü transfer olmasi degil. Hajrovic´i elden kacirilma sekli, yönetimin iflas ettignin, artik kulüp ile ilgilenmediginin ilaniydi o dönem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt