Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün Gomis KAP (detaylar) + Belhanda Istanbul'da + Maicon KAP (görüsmeler) olsun
fazlası olsun,yetmez.bunlar olacak şeyler zaten.
Tercüme?Şunları diyen adam Türkiye ye gelmez.
Football - Juve : Lemina recale Lyon et Marseille - MAXIFOOT
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Tercüme?
leminayla ilgimiz var ama müspet deil arklar juve kiralık olarak tr ye göndermiyor
Inter Medel icin Trabzonun teklifini kabul etmis (5 milyon bonservis), ama oyuncu pek sicak bakmiyormus. 2.5 milyon maas teklif etmisler.
di marzio
Inter Medel icin Trabzonun teklifini kabul etmis (5 milyon bonservis), ama oyuncu pek sicak bakmiyormus. 2.5 milyon maas teklif etmisler.
di marzio
Evet benim de dikkatimi ceken konuyu yazmışsın. Juve nin CL maclarını izledim. En son RM ile final maçını izledik. Bu adamı ve Asamoah'ı hatırlamıyorum. Madem bu kadar iyi, neden hiç oynamadı? Cabuk mu gaza geliyoruz, supheliyim.
bişey sorabilir miyim?serdar aziz hava toplarında iyi değil miydi?manyagın teki abuk subuk bişey yazmışta...
bişey sorabilir miyim?serdar aziz hava toplarında iyi değil miydi?manyagın teki abuk subuk bişey yazmışta...
bu mercatonun geçen yaptıgı haber.2 gün oldu...kopyalamışlar.LOSC - Mercato : une porte de sortie pour Sebastien Corchia
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk