Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selman öztürk yine aldık maldık sallıyor hangi transferi bildinde duyumculuk kasıyorsun yaw

Inter Medel icin Trabzonun teklifini kabul etmis (5 milyon bonservis), ama oyuncu pek sicak bakmiyormus. 2.5 milyon maas teklif etmisler.

di marzio

leminayla ilgimiz var ama müspet deil arklar juve kiralık olarak tr ye göndermiyor

belhanda ile ilgili herhangi bi müspet ya da menfi bi ilgimiz yok arkadaşlar menajer uydurması bi takım spekülasyonlar sadece
aradığımız türde bi isimde deil zaten kendisi

Bu da senin yorumun Fatih Can kardeşim. 10 Haziran da.

Bu isimlere inanasım gelmiyor halen ,şu maicon da gelsin de 3 lüyü tamamlayıp 2 bek transferi bekliyorum orta sahaya adam alınırsa hele hele lemina kono vs vala her maç 50 bine oynar takım.

Evet benim de dikkatimi ceken konuyu yazmışsın. Juve nin CL maclarını izledim. En son RM ile final maçını izledik. Bu adamı ve Asamoah'ı hatırlamıyorum. Madem bu kadar iyi, neden hiç oynamadı? Cabuk mu gaza geliyoruz, supheliyim.

Juventus'un kadrosu cok genis. Cogu ilk 11 oyunculari da hayvan gibi istikrarli.

Juventus da ilk 11 oynayan hic bir oyuncuyu alamayiz kendimizi kandirmamiza gerek yok yani. Adamlarin yedek oyunculari bile kaliteli isimler.

Lemina da Asamoah da cok fazla süre bulamasalar bile belirli bir süre oynadilar. Ikisinin de sakatliklardan dolayi kacirdigi maclar da var ayrica.

Bunlar kaliteli adamlar, öyle "Juventus'un artiklari" falan diye bakmamak lazim, kadro kalitesi o kadar yüksek bu adamlar fazla sans bulamiyor. Orada yedek olan adam bizde banko oynar ve star olur dogruya dogru.

Sadece videolardan izleyebildiğim kadarı ile söylüyorum Lemina ileri çıkışlarda, oyunun yönünü değiştirmede ve pas oyunları çok iyi. Ama tek eksiği şutu kötü gibi görünüyor.

Trabzon mal Leiva dururken medel i ne yapacak.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

medel cöp arkadaşlar

bişey sorabilir miyim?serdar aziz hava toplarında iyi değil miydi?manyagın teki abuk subuk bişey yazmışta...

Gelsinlerde Inter in Juventus un artığı desinler. Bkz Melo Sneijder hepsi susturdu herkesi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

bişey sorabilir miyim?serdar aziz hava toplarında iyi değil miydi?manyagın teki abuk subuk bişey yazmışta...

serdar aziz hava toplarinda cok iyi aslinda komple bi stoper ama sakatlik durumu iste.
adam sansiz o hususda.

edit: ulan alisamadim su avatara, gördügüm zaman sasririyorum hep :asd22:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt