- 31 Aralık 2015
- 14.758
- 9.643
- 1.588
Gunaydin Buyuk Galatasaray tararaftari lutfen fazla ucmayalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakaret de küfür de etmedim geçiniz.senin göstereceğin muameleyi kim takar arkadaş kendini nerelerde görüyosun sen bi laf dersin sana bin laf denir gerisi klavye delikanlılığı biraz nerede olduğunu bil ona göre yaz
eleştiri elbet yapılır ama senin ki hakaret ve küfüre kadar gidiyor üslubunu düzelt yazdığın yazıyı önce oku sonra onayla gönder
yaptığın hoş değil
Maicon'a kötü diyorsun anlamında söylemiyorum zaten dostum. Ki kötü de diyebilirsin, beğenmediğini de söyleyebilirsin en doğal hakkın. Ya da "Valbuena müthiş transfer, Belhanda çöp" te diyebilirsin, şahsi fikrindir. Ben sadece oyuncuyu eleştirirken ki, takım sınıflama muhabbetine takıldım ve bir şeyler açıklamak istedim.
arkadaşın biri maicon elit sınıfın bi altı dedi, ben de madem öyle porto gibi 3. sınıf takım niye yolladı dedim tartışma ordan başladı bana saldırdılar anlamak istemeden. ki ben maiconun çok faydalı olacağını düşünüyorum zatenMaicon'a kötü diyorsun anlamında söylemiyorum zaten dostum. Ki kötü de diyebilirsin, beğenmediğini de söyleyebilirsin en doğal hakkın. Ya da "Valbuena müthiş transfer, Belhanda çöp" te diyebilirsin, şahsi fikrindir. Ben sadece oyuncuyu eleştirirken ki, takım sınıflama muhabbetine takıldım ve bir şeyler açıklamak istedim.
------------------Gomis-----------
Konoplyanka
Belhanda
Yasin
Garry
-------------Sneijder
Tudor'un hakkinda boyle bir hucum plani var herhalde, surekli sol kanat istiyor.
hakaret de küfür de etmedim geçiniz.
FantagazzettaOnaylanmış hesap @fantagazzetta 20 dk.
clichy haberleri kesildi en çok istediğim transferdi.
valbuenaya çöp demezsen kuş oluyomuşsun sergenciğim dikkat etvalbuena bence de iyi transfer,ama bakalım yatacak mı...yıllık 4 milyona yakın alacak.
oynayabilmek var oranin oyuncusu olmak var.garry ve konoyplanka sagda oynayabilir.sinan sag kanat zaten
clichy haberleri kesildi en çok istediğim transferdi.