Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin göstereceğin muameleyi kim takar arkadaş kendini nerelerde görüyosun sen bi laf dersin sana bin laf denir gerisi klavye delikanlılığı biraz nerede olduğunu bil ona göre yaz
eleştiri elbet yapılır ama senin ki hakaret ve küfüre kadar gidiyor üslubunu düzelt yazdığın yazıyı önce oku sonra onayla gönder

yaptığın hoş değil
hakaret de küfür de etmedim geçiniz.

Lemina Hadi hayırlı olsun 1 yıllık kiralık satın alma opsiyonlu....

@umutsezginn

Maicon'a kötü diyorsun anlamında söylemiyorum zaten dostum. Ki kötü de diyebilirsin, beğenmediğini de söyleyebilirsin en doğal hakkın. Ya da "Valbuena müthiş transfer, Belhanda çöp" te diyebilirsin, şahsi fikrindir. Ben sadece oyuncuyu eleştirirken ki, takım sınıflama muhabbetine takıldım ve bir şeyler açıklamak istedim.

o soyismi cokmu dusundun keko

Maicon'a kötü diyorsun anlamında söylemiyorum zaten dostum. Ki kötü de diyebilirsin, beğenmediğini de söyleyebilirsin en doğal hakkın. Ya da "Valbuena müthiş transfer, Belhanda çöp" te diyebilirsin, şahsi fikrindir. Ben sadece oyuncuyu eleştirirken ki, takım sınıflama muhabbetine takıldım ve bir şeyler açıklamak istedim.
arkadaşın biri maicon elit sınıfın bi altı dedi, ben de madem öyle porto gibi 3. sınıf takım niye yolladı dedim tartışma ordan başladı bana saldırdılar anlamak istemeden. ki ben maiconun çok faydalı olacağını düşünüyorum zaten

Maicon:"Sao Paulo, hayallerimi gerçekleştirmek için bana bir fırsat verdi ve büyük bir takıma gitmemi sağladı."

DDeKaBDXkAIbJlC.jpg

Tudor'a destek çıkmak gerekiyor. Ben güveniyorum şahsen. Bırakalım, kendi sistemini kursun. İlgilendiğimiz oyuncuların hepsi kaliteli adamlar. En başta Tudor gelseydi Rik döneminde bu kadar çöp almazdık.

Yalnız, gerçekten bu kadar sol ayaklı oyuncu ile nasıl bişi oynayacak çok merak ediyorum.
Garry, Kono, Yasin, Belhanda, Wesley (Wesley çift, Belhanda sağ ayaklı ama ikisi de sola kayarak oynuyor) Bu adamları sağa attığında anında sıradanlaşacak oyuncular. Garry, Yasin mesela sağda paso küfür yiyorlar. Ancak Garry Paok'da kendi takımında solda fena değildi. Yasin'de solda idare eder oynuyor.

Ama Kono'yu da kim istemez ki. Herif ırzına geçer bu ligin. Tabii beleş iken almayıp, şimdi para vererek almak da apayrı bi rezillik olacak. (olursa)

Son düzenleme:
valbuena bence de iyi transfer,ama bakalım yatacak mı...yıllık 4 milyona yakın alacak.

Garry'i Tudor eskiden 3-5-2 nin sağında oynatmıştı sanırım, yanlışım varsa düzeltin tabi. O yüzden sağa yazılacaktır bu isimler ama mac icinde degisebilir. Ezbere düşünmemek lazım mevkileri. Zaten bu kalitede ki topcular bizim ligde bek stoper falanda oynar

2 senedir takımı forvetsiz bırakan yönetimin ilk forvet transferi için bayram ilan etmeye gerek yok!

Basketbolda proje üretip sponsor bulmak yerine bütçe düşürüp liseli arkadaşına iş veren yönetimi övmeye gerek yok!

2 senedir tarihi mali kayıp yaşatan yönetimi, devlet ile sonucu henüz belirsiz Riva anlaşması yaptı diye yüceltmeye gerek yok!

Armayı sonuna kadar destekleyeceğiz. Tribünlerde, sosyal medyada omuz omuza olacağız. Ama bu yönetimin rezilliklerini asla unutmayacağız!

Tek yurek !

Clichy ile toplam 1m fark kalmış maas 2.5 imza 1 istiyormuş

Biz 2 ve 500b veriyoruz. Indirmesi için bekliyoruz sanırım

Bence yonetim dogrusunu yapmış. Henuz kendilerini isbat edememiş, 16-17 yaşındaki gençlere çok para verilmesini dogru bulmuyorum. Bu yaşlar çok kritik yaşlar. Erken gelen söhret, ve para bizim Turk futbolcularını şımartıyor, karı-kız alemlerine dalıyorlar. Tabii futbolları da ilerlemiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt