Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençlere yatırım yapacağız diye bir konsept belirlediler durmadan genç oyuncu alıyorlar. 2 yıldır forvet yok takımda. En son Krusr vardı o da aslında Stindl gibi second striker vari bir oyuncu ama Stindl ve Raffael'e göre daha çok forvete benziyor tabi.

sent via GSC
Raffael'den nefret ediyorum ya. Stindl second striker, kruse'de öyle yardımcı forvet/forvet arkası, 1.forvet olacak adam değil. En az 2 tane adam akilli forvet almaları gerekiyor bitirici tarzında.

29Za6E.png

Belhandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sneijder kalırsa takım kalitesi ciddi anlamda fazlalaşıyo. Bir kaç kaliteli transfer daha olursa şl kaltesine yükseliyoruz bi anda

Muslera - Sneijder - Belhanda - Gomis - Maicon - İmbula - Asamoah

maicon da gelecek.

stoper forvet ve oyun kurucu transferi tamam diyebiliriz.

sağ/sol bek en az bir tarafa transfer , tercihen sağ bek.

sağ kanat kesinlikle bir transfer şart.

orta sahaya 2 transfer .

Sezona tam bir takım olarak başlayabiliriz o zaman.
üc transfer daha olmazsa olmaz, sag bek, orta saha ve kanat oyuncusu.
Bunlari aldiktan sonra yeni kurulan takimin kimyasi tutarsa, diger pozisyonlara oyuncu alinmasa bile takim performansi ile o pozisyonlarda oynayacak bir yasinin, rodriguezin, ahmetin, serdarin performansi da artacaktir.
Tabi orta sahaya iki transfer, kanatlara iki transfer, bir yedek forvet ve iki bek pozisyonuna da birer transfer yapilsa tadindan yenmez ama sanmiyorum.

Bugun havalimanı felc olur yine

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah transferi o kadar buyuk bir oneme sahip ki.. tek basina takimin cehresini degistirir, artik gobekten yara yara top suren bir topcumuz olur

Raffael'den nefret ediyorum ya. Stindl second striker, kruse'de öyle yardımcı forvet/forvet arkası, 1.forvet olacak adam değil. En az 2 tane adam akilli forvet almaları gerekiyor bitirici tarzında.
Niye ya ben çok seviyorum hatta taraftarların en çok sevdiği oyunculardan birisi. Onun sorunu çok sakatlanıyor son dönemlerde.

Sakatlanmasa müthiş bir oyuncu, Gladbach da bu kadar kötü bir sezon geçirmezdi bu sezon daha fazla oynasaydı.

sent via GSC

Sneijder kalırsa takım kalitesi ciddi anlamda fazlalaşıyo. Bir kaç kaliteli transfer daha olursa şl kaltesine yükseliyoruz bi anda

Muslera - Sneijder - Belhanda - Gomis - Maicon - İmbula - Asamoah

Sneijder, iyi/büyük topçu transferlerinde büyük koz ama gidip Sneijder'in yanına Serdar, Eren, Tolga vs topçuları aldı şerefsizler. 2-3 yılımızı çaldılar.

Sneijder dünya üzerinde Galatasaray'ın elçisidir.

Bence bu adam kesinlikle alınmalı.Takımın hammalı olur.Çok iyi top çalar ve anında topu ayağından isabetli çıkarır.Yanına da Lemina veya İmbula müthiş olur.Selçuk ve Tolga da yedek.

1- 16/17'de Marsilya'nın ligde en fazla ikili mücadele kazanan (213), top kapan (81) ve pas yüzdesi en yüksek (%92) ismi Vainqueur oldu. Net

DCrFsBRW0AAV0if.png

Belhanda'ya da, Vainquer'e de ısınmaya başladım. :) Allah utandırmasın şimdiden.

Niye ya ben çok seviyorum hatta taraftarların en çok sevdiği oyunculardan birisi. Onun sorunu çok sakatlanıyor son dönemlerde.

Sakatlanmasa müthiş bir oyuncu, Gladbach da bu kadar kötü bir sezon geçirmezdi bu sezon daha fazla oynasaydı.

sent via GSC
O futbolcu karizmasi yok adamda . Şutları, takim oyunu falan fena değil ama BMG'nin ihtiyacı olan forvet değil bence. Güçlü, sert, yipratici bi forvete ihtiyaçları var

son dk

Fenerbahçe Kameni ile anlaştı

beinsports

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt