- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Younes Belhanda (@younesbelhandaofficial) • Instagram photos and videos
Arkadas kap cezasi yedirecek
Arkadas kap cezasi yedirecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Raffael'den nefret ediyorum ya. Stindl second striker, kruse'de öyle yardımcı forvet/forvet arkası, 1.forvet olacak adam değil. En az 2 tane adam akilli forvet almaları gerekiyor bitirici tarzında.Gençlere yatırım yapacağız diye bir konsept belirlediler durmadan genç oyuncu alıyorlar. 2 yıldır forvet yok takımda. En son Krusr vardı o da aslında Stindl gibi second striker vari bir oyuncu ama Stindl ve Raffael'e göre daha çok forvete benziyor tabi.
sent via GSC
Bir soru: Lemina mı, Pasalic mi ?
![]()
Belhandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
üc transfer daha olmazsa olmaz, sag bek, orta saha ve kanat oyuncusu.maicon da gelecek.
stoper forvet ve oyun kurucu transferi tamam diyebiliriz.
sağ/sol bek en az bir tarafa transfer , tercihen sağ bek.
sağ kanat kesinlikle bir transfer şart.
orta sahaya 2 transfer .
Sezona tam bir takım olarak başlayabiliriz o zaman.
Al buyur KAP cezasi
Niye ya ben çok seviyorum hatta taraftarların en çok sevdiği oyunculardan birisi. Onun sorunu çok sakatlanıyor son dönemlerde.Raffael'den nefret ediyorum ya. Stindl second striker, kruse'de öyle yardımcı forvet/forvet arkası, 1.forvet olacak adam değil. En az 2 tane adam akilli forvet almaları gerekiyor bitirici tarzında.
Sneijder kalırsa takım kalitesi ciddi anlamda fazlalaşıyo. Bir kaç kaliteli transfer daha olursa şl kaltesine yükseliyoruz bi anda
Muslera - Sneijder - Belhanda - Gomis - Maicon - İmbula - Asamoah
O futbolcu karizmasi yok adamdaNiye ya ben çok seviyorum hatta taraftarların en çok sevdiği oyunculardan birisi. Onun sorunu çok sakatlanıyor son dönemlerde.
Sakatlanmasa müthiş bir oyuncu, Gladbach da bu kadar kötü bir sezon geçirmezdi bu sezon daha fazla oynasaydı.
sent via GSC
. Şutları, takim oyunu falan fena değil ama BMG'nin ihtiyacı olan forvet değil bence. Güçlü, sert, yipratici bi forvete ihtiyaçları var