Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu maaslari gecen sezona göre düsük olacak diyor

Sneijder kesin gitti

H.o

Başkan efsane olma yolunda toplam maaş yükü geçen seneye oranla azalırsa ve gelir gider dengesini ayarlayıp bu transferleri yaparsa taraftar tapar

1 orta saha konopylanka ayarında bir kanat 1 de bek... şu 3 transfer olursa kimse sneijderin gidişini konuşmaz

Çürük portakal haftaya yolcu.
Çürük portakal gibi tabirler bir Galatasaray efsanesine yakismayan sözlerdir. Bu kullandiginiz klişeleşmis örnekler taraftarimizin büyük bir kesmini incilten sözlerdir dostum umarim bu tür hakaretleri transfer nöbetimizde görmeyiz saygilar :hat:

Dursun başgan yalnız soruyu cevaplamadı. Ne anlattı bilmiyorum ama iyi geçiştirdi

9e87f587cb42a2fa127acc8e5b402ec1.jpg

Şu çer çöp temizlenirse maaş bütçesi geçen senenin de altına düşebilir.Yasin,Semih,Cavanda,Selçuk,Sneijder,Koray,Hakan Balta,Eray,De Jong gibi içi içi geçmiş artık katkı sağlayamayacak adamları göndermemiz gerekiyor.İşte o zaman düzlüğe çıkarız.

Medya üzerimize oynuyo bu doğru

Aziz medya önüne çıktığı zaman bir kişi çıkıp soramıyo maliyet ile ilgili. Bizde var bu şeffaflık ve suistimal ediliyo.

Çürük portakal gibi tabirler bir Galatasaray efsanesine yakismayan sözlerdir. Bu kullandiginiz klişeleşmis örnekler taraftarimizin büyük bir kesmini incilten sözlerdir dostum umarim bu tür hakaretleri transfer nöbetimizde görmeyiz saygilar :hat:

Önümüzdeki hafta takımımızdan postalanacagi için bir hafta sonra bunları görmeyeceksiniz. Saygılar.

Transfere ciddi bir bütçe var anlaşılan, 30-35m arası. Konop,lemina gibi adamlar alınırsa nokta atışı devam edilirse güzel bir dönem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt