Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özbek: "Galatasaray, Finansal Fair Play kurallarını en titizlikle takip eden bir kulüptür. Bir kez başımıza geldi, çok dikkat ediyoruz."

Özbek: "Yapılan transferlerin bedeli, çok iyi hesaplanmıştır. İsterseniz imza parası diye belirtin, isterseniz maaşa ekleyin."

Bugun guzel haberler aliyoruz

Gomis Imza atti

Belhanda geliyor

Maicon geliyor

Sneijder gidiyor

Yilin yükselen ismi Dursun Özbek

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

DDfaaSvXsAATk9j.jpg

Dursun Özbek: Sneijder hala bizim oyuncumuz. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet etti. Gelecek hafta görüşeceğiz durumu belli olacak.

Sneijder gidici

Sneijder gidecekse sistem degisecek demektir. Belhanda Turkiye liginde Sneijderin pozisyonunda basarili olabilecek bir oyuncu degil. Muhtemelen 4-3-3 oynayacagiz

ilk 5'teki takimlardan 8 macta 1 puan almis, sezonu 4. bitirmis bir takimin kalecisi disinda acik ara en iyi 3 oyuncusu gidiyor, yerine fahis fiyatlarla vasat transferler yapiliyor ve taraftar havalarda.

Ben bu isi anlamadim.

İyi ki Riva'yı elden çıkarmışız, yoksa bu çapsız Başkan 100 dönümde arazi verirdi Gomis'e. Bu nasıl sözleşme lan ?

umarim Sneijder kalir

ama bu sene fazla maas ödeyecegiz gibi

sneijder umarim GSye para kazandirarak gitme erdemini gosterir. yani de jongu da bir sekilde yaninda goturur

simdide lemina diyorlar.
vain lemina
veya vain imbula cok iyi olur.
sergenin dedigi dogru cikacak 2 orta saha haberini atmisti ali naciden :)

ilk 5'teki takimlardan 8 macta 1 puan almis, sezonu 4. bitirmis bir takimin kalecisi disinda acik ara en iyi 3 oyuncusu gidiyor, yerine fahis fiyatlarla vasat transferler yapiliyor ve taraftar havalarda.

Ben bu isi anlamadim.

3. oyuncu kim sabri mi? sneijder gidecek diyorsan gelenlerden sonra değerlendirmek lazım çünkü poldi/brumadan başka kayda değer giden yok takımdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt