Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDfqrSwW0AA22N8.jpg

Valbuena'yı tenasül organıyla yok edeceği konusunda hemfikir miyiz?

33lük valbuenayı 32 yaptı ama 31lik gomisi 33 yaptı. Uğur çıkmadığı sürece daha izlemem bu asporu

Her seferinde tuzaga düsüyorsun vasfi :D

Bu sezon da önünde podolski,solunda bruma vardi.

Ayrica Burak Adele sakatligindan dolayi uzun süre oynamadi,özelikle ligin ikinci yarisi

Aynisi melo icin de gecerli,fitik ameliyati oldu hatirlarsan

Olmadigi dönemde hamit oynadi

Melo dönmeseydi fb şampiyondu o sene. Son 6 maç gol yemedi takım sebebi Sneijder miydi?

Keza 40 gol yiyoruz 2 sezon sebebi Sneijder mi?

Son düzenleme:
Uğur Karakullukçu'nun yorumunu oku, cevap o. :hat:

Fanatizme gerek yok, maaşı 3€ olabilir ama 2.5€ imza parası + bonservis tamamen skandal, bu paralara geri dönüşümü olan oyuncular alınabilirdi. Uğur sadece geçen seneki ücretine göre yorum yapıyor, asıl soru 4.2€ yıllık Gomis için çok yüksek bedel bu paraya geri dönüşümü olan çok iyi oyuncu alırdın.

Gomis Marsilya'da aylik 300 bin euro aliyormus. Yilda 3.6 milyon euro yapar.

Yanliz brüt mü net mi onu bilmiyorum da %50 vergi olsa bu adam cok az paraya oynar. Yani o para imkansiz.

3.6 milyon dogrudur.

Bonservisi 2.5a indiren yüksek ihtimalle komisyoncudur, o imza parasinin icinde de onun ücreti vardir. Yoksa Gomis icin en az 5 bonservis isterlerdi. 2.5 bonservis 2.5 komisyon oldu 5 bonservis olsa komisyon yine 0 olmazdi

Gomis yani bizde 600 bin euro daha fazla alacak, yeni ülkeye geldi ve bonuslarla birlikte iste 1-1.2 milyon fazladan almis olacak.

Chedjou 2.2 mil€
Sabri 5 mil tl
Podolski 3 mil€
Bruma 1.2 mil€
Bunların dışında bonuslar maç başı ücret primler dahil değil
Gomis 3.25 mil€
Belhanda 2.5 mil €
Maicon 2.2 mil€
Bunlarada aynı şekil maç başı bonus prim dahil değil
Gonderdiklermizin yıllık maaşları 30 milyon tl
Gelenlerin 31 milyon tl
Bonservis rakamları
Gomis 2.5 +2.5
Belhanda 8
Maicon 8
21 milyon €
Bruma 15
Podolski 2.75
17.75
Tranfere için harcanılan para 3.25 mil€ (13 milyon tl)
Basında yapılan boş yaygaralar hepsi fb medyası

Fanatizme gerek yok, maaşı 3€ olabilir ama 2.5€ imza parası + bonservis tamamen skandal, bu paralara geri dönüşümü olan oyuncular alınabilirdi. Uğur sadece geçen seneki ücretine göre yorum yapıyor, asıl soru 4.2€ yıllık Gomis için çok yüksek bedel bu paraya geri dönüşümü olan çok iyi oyuncu alırdın.

Renktaş boşver maaşı, bu sene vereceği katkıya bakalım.

Gomis: "Arkadaşlarımla da görüşüp 18 numarayı giymeyi düşünüyorum. Çünkü 18 numaranın bana uğur getirdiğini düşünüyorum."

18 istiycegi belliydi

Melo dönmeseydi fb şampiyondu o sene. Son 6 maç gol yemedi takım sebebi Sneijder miydi?

Keza 40 gol yiyoruz 2 sezon sebebi Sneijder mi?

Melo olmadan sampiyon olurduk yazmadim zaten

Arkasinda melo vardi diyorsun bende diyorum ki bu sezon podolski vardi önünde,solunda bruma vardi

Sneijder da gerileme yok demek mantikli degil hic kusura bakma

Sneijder gidici gibi. 4-3-3 veya 4-2-3-1 oynayacağız muhtemelen.

Eğer Vainqueur'u aldıysak bir orta saha ve bir kanat daha lazım ki Konoplyanka ismi Sneijder'in varlığında, Belhanda da alınmışken mantıklı gelmiyordu.

4-3-3
Vainqueur
Tolga/Selçuk - İmbula/Lemina
Konop/Transfer - Belhanda
Gomis

4-2-3-1

Vainqueur - Asamoah/Imbula
Sinan/Garry - Belhanda - Konop/Transfer
Gomis

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt