Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.284
- 25.635
- 2.598
Bu herif hergun konuşuyor baska yorumcumu yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MLS'e Akhisar'ı gönderelim de Sneijder şov yapsın![]()
reis şöyle de bakmak lazım. Anthony modeste olduğunu düşün köln sana kal diyor 2m veriyor işte yarısı vergi falan 1 kalıyor elineYa o is oyle degil ama,hak veriyorum tabi ki Betis kim Galatasaray yaninda ama iste Turkiye Ortadogu olarak goruluyor malesef ve orta Avrupa daha cazip kaliyor yoksa dogru dedigin
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu Galatasaray'a gelince herkes muhasebeci kesiliyo. Galatasaray yıllardır batıyo ama rakipler zenginlik içinde. Basının fenerin borcunu konustugunu görmedim ama Galatasaray her daim.Eren´e, Tarik´a, Donk´a milyonlari dökecegime, Gomis´e degil 3.5 arti imza parasi, yillik 8 Milyon da veririm. Hic umrumda bile degil.
En azindan ayagina top geldiginde karpuz sanmayacak kalitede bir futbolcuya sahibiz.
Kaliteli futbolcuya verilen paralara hic acimiyorum. Zaten böyle adamlardan zarar ettigimizi hic görmedim.
3 tane ekstra mac kazandirsin, parasi cikar zaten. 6. olmaktan iyidir ayrica.
Sen yeter ki bos adam alma. Bos adama verecegin 500.000 Euro bile kaziktir. Yillarca da kazik yedik zaten.
Skandallık bir şey göremiyorum ortada Arda adam kafasına göre gelmemezlik yapmıyor kulüp td razıysa ortada sorun yoktur.
Yapılacak orta saha transferi bu seneki kaderimizi belirleyecek.2 pas yapamayan temposuz,tolga gibi şut çeken bi eleman alırlarsa yapılan bütün transferler çöpe gider Rijkardlı sezonun kopyasını yaşarız
Sen mekan acmak icin sözlesmeli oldugun,Maas aldigin is yerinden ekstra 1 hafta izin alsan senin is arkadaslarin bu durumdan dogal olarak rahatsiz olur
Renktaş takımda bek yok![]()
Arkasında Melo önünde Burak vardı.