Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MLS'e Akhisar'ı gönderelim de Sneijder şov yapsın :D

ben hayatımda bu kadar bir oyuncunun fanboysluğu yapıldığını görmedim en son kewella böyle fanatikler vardıda bu kadar değildi sneijder forumu okusa kendisi bile şoka girer twitter ergenlerini söylemiyorum bile ben olsam hayatta gitmem bu takımdan kulübün anahtarını filanda isterim

Ya o is oyle degil ama,hak veriyorum tabi ki Betis kim Galatasaray yaninda ama iste Turkiye Ortadogu olarak goruluyor malesef ve orta Avrupa daha cazip kaliyor yoksa dogru dedigin

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
reis şöyle de bakmak lazım. Anthony modeste olduğunu düşün köln sana kal diyor 2m veriyor işte yarısı vergi falan 1 kalıyor eline
Çindeki takim geliyor 11 veriyor
Ben futbolcu olsaydim para benim için daha önemli olurdu

DDfp1zAWsAAHJpv.jpg

Savunma tanrısı Maicon

Yapılacak orta saha transferi bu seneki kaderimizi belirleyecek.2 pas yapamayan temposuz,tolga gibi şut çeken bi eleman alırlarsa yapılan bütün transferler çöpe gider Rijkardlı sezonun kopyasını yaşarız

Eren´e, Tarik´a, Donk´a milyonlari dökecegime, Gomis´e degil 3.5 arti imza parasi, yillik 8 Milyon da veririm. Hic umrumda bile degil.

En azindan ayagina top geldiginde karpuz sanmayacak kalitede bir futbolcuya sahibiz.

Kaliteli futbolcuya verilen paralara hic acimiyorum. Zaten böyle adamlardan zarar ettigimizi hic görmedim.

3 tane ekstra mac kazandirsin, parasi cikar zaten. 6. olmaktan iyidir ayrica.

Sen yeter ki bos adam alma. Bos adama verecegin 500.000 Euro bile kaziktir. Yillarca da kazik yedik zaten.
Konu Galatasaray'a gelince herkes muhasebeci kesiliyo. Galatasaray yıllardır batıyo ama rakipler zenginlik içinde. Basının fenerin borcunu konustugunu görmedim ama Galatasaray her daim.

İğrenç bi düzende mücadele ettiğimizi ben anladımda bazı Galatasaray taraftarı anlayamıyo.

TapaTalK

Skandallık bir şey göremiyorum ortada Arda adam kafasına göre gelmemezlik yapmıyor kulüp td razıysa ortada sorun yoktur.

Sen mekan acmak icin sözlesmeli oldugun,Maas aldigin is yerinden ekstra 1 hafta izin alsan senin is arkadaslarin bu durumdan dogal olarak rahatsiz olur

Gomise bu kadar yıllık ücret verildi Clichyede verilsin ya Carole'dan kurtuluruz

BİLGİ - Maicon'un lakabı; God of War oyunundaki Kratos karakterine benzediği için God of Zaga yani Türkçe'de Defansın Tanrısı.

38df136490a03acaaf23785ce5924464.jpg

Muslera
Transfer Maicon XXX Transfer
Transfer XXX
XXX Sneijder Belhanda
Gomis

Simdi baktigimiz zaman en kötü ihtimalle sag bek, sol bek ve 1 orta saha alacaklar.

Kadroyu muhtemelen Serdar/Ahmet, Selcuk/Tolga, Yasin/Rodrigues/Sinan tamamlayacak.

Maaş skalasını belli bir standarda oturtmadığın sürece borç falan kapanmaz.
Şimdi bjkyi hiç sevmem ama bu konuda takdir ediyorum
Ayrıca takım yaşını aşağı çekicez demişlerdi gelen adamlara ve ismi geçenlerin bir çoğu 30 yaş ve üstünde.Genç oyuncu almak akıllarından geçmiyor sanırım

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Herseyiyle dengeli, dinamik, yetenekli, sert ve tempolu bir kadro. Sampiyonluk kadrosu

1603522_Galatasaray_SK.jpg

Bu transferlere giden paralar helali hoş olsun sıkıntı yok. Kasimpasadan donk eren i alip işte transfer dönemi demekten iyidir.

Arkasında Melo önünde Burak vardı.

Her seferinde tuzaga düsüyorsun vasfi :D

Bu sezon da önünde podolski,solunda bruma vardi.

Ayrica Burak Adele sakatligindan dolayi uzun süre oynamadi,özelikle ligin ikinci yarisi

Aynisi melo icin de gecerli,fitik ameliyati oldu hatirlarsan

Olmadigi dönemde hamit oynadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt