Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu serdar azizin sol kolu tamamen dövme olmuş

önceden de böyle miydi ya

DDgE6_3XcAAfwfb.jpg

Hadi Sneijder asist yapti gol pasi falan verdi görevini yapti belirli derecede, ayrica oyunda olmadi mi bu kilolu haliyle bile yoklugunu farkettik ataklara cikamadik bunu senin gibi bir adamin bile görmesi gerek.

Peki Selcuk orta sahadaki görevini ne kadar yerine getiriyor. Gol atiyor asist yapiyor ile olmuyor bu isler, Selcuk'un ilk görevi gol asist mi skora katki mi hani hep kiyaslarsiniz ya ikisinin skorerligini.

Ilk görevi orta sahayi ayakta tutmak, rakip karsilamak topu ileri tasimak. Bunlarin birini bile yapmayan adami Sneijder ile ayni rafa koymak da sacmalik acikcasi.

Senin saçmasapan argümanın şu:

Tüm takım kötü oynadı o yüzden Sneijderin büyük maçlardaki kötü performansını eleştirmezsiniz

Ben de diyorum ki madem öyle, Sneijderin ne özelliği var da tek onu eleştiremeyiz?

Ve Sneijderi öyle anlatıyorsun ki sanki adam 90 dakika Kevin de Bruyne gibi coşuyor, izlemesek inanacağız valla.

Sneijder asist yapti gol pasi falan verdi

Evet onca büyük maçlarda sadece Başak karşı 1 assist yapabilmiş, büyük başarı gerçekten.

besıktas bızım 2 sene sampiyon olduktan sonra ki gibi transferlerı durdurdu bu sene sampiyon olamazlar. eger daha güclü transferler yaparlarsa 3 sene alırlardı ligi

Goal, Galatasaray'dan Semih Kaya'nın geçtiğimiz sezon ''kişisel hatalar'' yüzünden takımına tek başına 14 puan kaybettirdiğini açıkladı.

............

Sovmek ban sebebi mi buna

edit: eskıymıs

Son düzenleme:
yarın 15te slovakya kampı başlayacakmış

muhtemelen öğlen açıklanacak olan kamp kadrosundaki oyunculara göre forumda değişik hareketlenmeler olabilir

Tüm takım kötü oynadı o yüzden Sneijderin büyük maçlardaki kötü performansını eleştirmezsiniz

Ben de diyorum ki madem öyle, Sneijderin ne özelliği var da tek onu eleştiremeyiz?

Ve Sneijderi öyle anlatıyorsun ki sanki adam 90 dakika Kevin de Bruyne gibi coşuyor, izlemesek inanacağız valla.

Evet onca büyük maçlarda sadece Başak karşı 1 assist yapabilmiş, büyük başarı gerçekten.

fener maçında garrye, bjk maçında josueye verdiği topları gol atsalar iyi mi oynamış olacaktı. gayet de iyi paslar attı herifler kaçırdı.

sneijder de takım gibi kötüydü o da eleştirilir tabi ki.

ama bu takımın en büyük sorununun selçuk olduğunu görmek gerek

Iste okudugunu anlamadiginin göstergesi bu. Yukarida yazdim ben adamin 4-5 tane net asisti yendi bu maclarda bizim oyuncularimiz tarafindan. Asistleri gol olmadi diye Sneijder'in "büyük maclarda" hic etkisi hic tesirinin olmadigini söylemek de sacmalik. Adam verid paslari digerleri atamadi, atsaydi ne olacakti hepiniz oooh Sneijder diye siraya mi girecektiniz.

Gol atmadi desen buna katilirim hic net bir gol pozisyonu yok sanirim bu maclarda 1-2 sut disinda.

Kimse Sneijderi elestirmeyin demiyor ki anlamiyorsunuz bunu. Siz tek Sneijder odakli elestirilerde bulunuyorsunuz sanki en büyük sorunumuz bu adammis gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt