Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.971
- 10.796
- 2.838
bu serdar azizin sol kolu tamamen dövme olmuş
önceden de böyle miydi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet nur geçi tanımıyorum öyle birini diyordu demekki tanıştırmış kendiniBurak Beşiktaş'la anlaştı diyorlar. Hadi inşallah![]()
Hadi Sneijder asist yapti gol pasi falan verdi görevini yapti belirli derecede, ayrica oyunda olmadi mi bu kilolu haliyle bile yoklugunu farkettik ataklara cikamadik bunu senin gibi bir adamin bile görmesi gerek.
Peki Selcuk orta sahadaki görevini ne kadar yerine getiriyor. Gol atiyor asist yapiyor ile olmuyor bu isler, Selcuk'un ilk görevi gol asist mi skora katki mi hani hep kiyaslarsiniz ya ikisinin skorerligini.
Ilk görevi orta sahayi ayakta tutmak, rakip karsilamak topu ileri tasimak. Bunlarin birini bile yapmayan adami Sneijder ile ayni rafa koymak da sacmalik acikcasi.
Sneijder asist yapti gol pasi falan verdi
bu serdar azizin sol kolu tamamen dövme olmuş
Yok sakatlik süresinde can sikintisindan mi yaptirdi acaba
![]()
besıktas bızım 2 sene sampiyon olduktan sonra ki gibi transferlerı durdurdu bu sene sampiyon olamazlar. eger daha güclü transferler yaparlarsa 3 sene alırlardı ligi
anti sneijderciler nerde
Arda Sadi gittin mi havalimanina knkGözlük çalmak için havalimanına gitmişler.
Senin saçmasapan argümanın şu:
Tüm takım kötü oynadı o yüzden Sneijderin büyük maçlardaki kötü performansını eleştirmezsiniz
Ben de diyorum ki madem öyle, Sneijderin ne özelliği var da tek onu eleştiremeyiz?
Ve Sneijderi öyle anlatıyorsun ki sanki adam 90 dakika Kevin de Bruyne gibi coşuyor, izlemesek inanacağız valla.
Evet onca büyük maçlarda sadece Başak karşı 1 assist yapabilmiş, büyük başarı gerçekten.
Senin saçmasapan argümanın şu:
Tüm takım kötü oynadı o yüzden Sneijderin büyük maçlardaki kötü performansını eleştirmezsiniz
Ben de diyorum ki madem öyle, Sneijderin ne özelliği var da tek onu eleştiremeyiz?
Ve Sneijderi öyle anlatıyorsun ki sanki adam 90 dakika Kevin de Bruyne gibi coşuyor, izlemesek inanacağız valla.
Evet onca büyük maçlarda sadece Başak karşı 1 assist yapabilmiş, büyük başarı gerçekten.