Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noldu beyler neden celallendiniz

Gomis belhanda ve Maicon geldi bugun mutluluk saciyordunuz noldu birden bire

sneijderi 7-8 milyona satıp konoyplanka ve karamoh gibi oyuncular alınacaksa tamam.ama sen daha brumanın yerini dolduramadın.taraftar guveni 0.

Noldu beyler neden celallendiniz

Gomis belhanda ve Maicon geldi bugun mutluluk saciyordunuz noldu birden bire

3 iyi adım atıp eksik bölgelere iyi takviyeler yaptıktan sonra gidipte takımın en iyi oyuncusunu göndermek mantıklı mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tarıgı,donku,baltayı,cavandayı kampa almayı düşün,göndermek yerine...sneijderi ise hemen elden çıkartmaya calış.bi kulüp ancak bu kadar gerizekalıca yönetilebilir.yapılan transferlerin şu an hiç bi önemi kalmadıgı gibi bruma ve sneijderin yeri de dolmayacak.çok açık.

Gervinho çinde ne kadar kataniyor bilen varmi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bize yasattigi mutluluklar icin tesekkur ederiz yollari ayiririz

Misyonunu tamamladi bana göre

Sneijder gider ve kral yuvasına döner

----------------Gomis
Belhanda ---- Arda ---- XXX

:DD

bu sene fener ve bjk çekişir.bu kafayla giderlerse.iyi geceler...

Sneijder giderse, çok iyi olur

Onun maaşına 2 tane kaliteli oyuncunun maaşını karşılarız. Kazançlı bir durum olur doğrusu

Sneijder'e en fazla 2-3 milyon euro bonservis verirler

3 iyi adım atıp eksik bölgelere iyi takviyeler yaptıktan sonra gidipte takımın en iyi oyuncusunu göndermek mantıklı mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sana göre en iyi oyuncu olabilir saygi duyarim

Bana göre en iyi oyuncuydu,artik digerlerinden bir farki yok ne yazik ki

Böyle hareketler bi sinerji oluşmuken yine taraftar-yönetimi karşı karşıya getirir.Fenerli basın bunu çok kaşır. Huzur bırakmazlar. Her kötü skorda karşımıza çıkarırlar. Ben olsam Sneijder'le bir sene daha imzalarım. Seneye satarım çünkü dünya kupası var.

Sıra Musleraya geldi seneyede onu yerler. Zaten sözleşmesi bitecek bu sene Eylül ayında karalama başlar. Bizim salak taraftardan atlayanlarda olur

2 senedir forma almama sözümü bu sene dogru transfer politikaları yürütüldüğünden dolayı bozup,bunca yapılan ve yapılacak transferlere rağmen yine gidip Sneijder forması alacaktım onunda içine etti dursun

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt