Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijderin gönderilişi sadece maaşına falan bağlanamaz

dursun bilmiyor mu sneijderin önceki hocalar hakkında yaptığı kritikleri , tudor da bariz istemiyor adamı ve başkan da tudoru destekliyor kendi kıçını kurtarabilmek için

aylar öncesinden işin rengi belliydi zaten

sneijder dk muhabbetini kapayalim. Dk icin oynayacaksa zaten bizde hic oynamasin daha iyi 1 hollanda dk gidemez 2

Ne fark yaratacak merak ediyorum Sneijder gitti diyelim nasıl dolduracaksın boşluğunu komik işler. Ben Arfa alsan tamam diyeceğim öyle bir şeyde yok.

Böyle hareketler bi sinerji oluşmuken yine taraftar-yönetimi karşı karşıya getirir.Fenerli basın bunu çok kaşır. Huzur bırakmazlar. Her kötü skorda karşımıza çıkarırlar. Ben olsam Sneijder'le bir sene daha imzalarım. Seneye satarım çünkü dünya kupası var.
fenerli basına gerek yok

bak böyle hamleler gelırse kulup bu kadar transfere ragmen bu sene cok karışır

Gitmez bu sene, tatili yarıda kesmek istememiştir. Gelir,anlaşırız bırakır bizde.Anlaşamazsak seneye MLS'ye gider tahminim

Belhanda Sneijder'in kramponunu bağlayamaz la bu adamı ciddi cidi Sneijder'in yerine aldılarsa

Sıra Musleraya geldi seneyede onu yerler. Zaten sözleşmesi bitecek bu sene Eylül ayında karalama başlar. Bizim salak taraftardan atlayanlarda olur
Muslera 3-5 değişik dışında herkesin hem fikir olduğu bir isim uçuk kaçık bir teklif gelmediği sürece onu gönderemezler futbolu bizde tamamlar

Yav he heeeee
Cok biliyon
Sneijder giderse Selcugun oyun kurmasina kalir 10 sene Sneijder gibisini ararsiniz

~tap
Dünyada Sneijder'den başka oyuncu mu yok ya?

Gelen oyuncular gayet iyi oyuncular yine o ayarda oyuncular gelecek işte

Orta saha ve Konop'un maaşı karşılanır Sneijder'in parasına ve GS kazançlı çıkar

33 yaşına gelmiş eski performansında olmayan biri nolcaktı 40 yaşına kadar burada mı kalmasını bekliyorsunuz?

Dursuna çok kızdım adamin itibari yok tr disinda oyuncu almayi beceremiyor diye benim bu sene anladim ki para gercekten yokmuş neyi nasıl alsın benim görüşüm tamamen degisti.artik iş tudorda baskana kesinlikle kızmam başarısız olursa bu takim.

Sneijder giderse yerını doldurmucaz zaten o sistemle oynamıcaz

Konop, kaliteli bek ve orta saha alınırsa ancak sniper'ın gidişi hafifler aksi takdirde eksikliğini hissedebiliriz.

Allah korusun bizi o beladan.

İspanyol medyasına göre Barcelona elden çıkarmak istiyor ancak kimse yüksek bonservis verip de almaz bu saatten sonra Arda'yı. Muhtemelen bir takıma kiralanacak. Yönetimin fırsat kolladığından eminim. Arda Türkiye'ye dönmeye sıcak bakarsa kapısında yatar bizimkiler.
Umarım gelmez ama ihtimal dışı değil maalesef

Lemina+vanq geliyosa eyvallah ama takımda selcuk semih yasin cavanda de jong donk çöpleri varken sneijderi göndermeye kalkmak şerefsizliktir

De jong'ta alinmadiysa bye bye hollanda çetesi demek bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt