Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu daha Bruma'yı içimize sindiremedik

şimdi de Sneijder'i gönderme peşindeyiz

Çok yanlış işler yapıyor yönetim hem de çok

Yanlış anlaşılmasın gönderilmesine karşı değilim

herkes zamanı geldiğinde gider gitmeli de

ama bize yakışan uygun bir şekilde göndermek olmalı

Ayrıca Ne Gomis Ne de Belhanda bu iki ismin yerini şimdilik dolduramaz görünüyor

Bakalım zaman Ne gösterecek hakkımızda hayırlısı olsun diyorum

sneijder kendi gitmek istiyosa diycem de öyle bişey yok.giderse hem konoyplanka hem de ben arfa gibi birini almak zorundalar.çok net.

Bu arada arkadaslar yerli oyuncu olarak selcuk ve serdar disinda ilk 18e kim girebilir? birde yabanci kurali nasil isliyor? ilk 18de kac tane yerli oyuncu bulundurmak zorundayiz
sonucta yasin ve sinan almanyada yetisen futbolcular

ne yapıp edip ben arfayı almamız lazım sağ açık o sol belhanda ortasahada da 3 tane adam yiyen of of

koskoca sneijder sampdoria yamı gidiyor yani ocakta los angeles a gitseydi ya abd yakışırdı kariyerine ne yapıcak ortasınıf italyan takımında ? birde 2 mio alacakmış cidden ilginç belki alay ediyordur italyanlarla?

italya ligi birde dünya kupasi var.
ama 2 milyon gereckten sacma 4,5 milyon varken 2 milyona gitmez.
belki bonus monus filan anlasmitirlar.

Unutmadan yasin denen cakma ronaldo'nun da sutlanmasi lazim anadolu takimin da oynayacak apaci burda kral oldu. Aklima birden benfica maci geldi. Bunun gibi daha onlarca mac var allahin kazmasi bide gol atiyo takimin en etkili oyuncularindan diyenler vardi. Kazma herif 10 gol atti 100 tane pozisyonu hic etti.

Yonetimin lig devam ederken Sneijder'e git kulüp bul demediği ne malum ki ? Sneijder'in gönderilmediği sürece burdan gitmek istediğini hic sanmıyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijder'in kendisi gitmek istemediği ne malum? Yönetimi savunmak zorunda bırakmayın zaten haz etmiyorum.

.....
f82e8bf413378f6f57ea86783a2b91d3.jpg

Yatmak isteyen Sneijder 5 m almak varken yatarak 2 m'a oynadığı ligden daha baba bir lige ve küçük bir takıma gitmeyi göze alıyor gerçekten çok mantıklı. Sırf şu tablodan bile adamın yediği mobbingi kolaylıkla anlayabiliriz.
Evet ove ove bitiremediginiz adami italya orta sira takimi sampdoria aliyo dusunun artik Galatasarayin halini

SM-T560 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Drogbada muhteşem forvetti 36 yaşındayken sözleşme uzatılmasını mı istemeliydik sonuçta yeri dolmaz ölene kadar kalmalıydı herhalde

Bu arada arkadaslar yerli oyuncu olarak selcuk ve serdar disinda ilk 18e kim girebilir? birde yabanci kurali nasil isliyor? ilk 18de kac tane yerli oyuncu bulundurmak zorundayiz
sonucta yasin ve sinan almanyada yetisen futbolcular

11 yabancı bulunabiiyor. yerli kaleci şartı var yedek kulübesinde en az 7 yerli kulübede olucak 14 e kdar yabancı bulundurabiliyorsun kadroda

Sneijderrrrrrrrrrrr

Unutmadan yasin denen cakma ronaldo'nun da sutlanmasi lazim anadolu takimin da oynayacak apaci burda kral oldu. Aklima birden benfica maci geldi. Bunun gibi daha onlarca mac var allahin kazmasi bide gol atiyo takimin en etkili oyuncularindan diyenler vardi. Kazma herif 10 gol atti 100 tane pozisyonu hic etti.

daha bi de bu yasin var takımda

Millet burda adamı savunuyor, twitter da tt yapıyor. Snejder efendi kulüpten canlı yayın yapıyor.

Bizim taraftar burda kahroluyor, beyefendi orda keyfine bakiyor, bir de canli yapmis, gel keyfim gel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt