Umur Kemal Kolsuz
Sarı Üye
- 22 Ekim 2015
- 131
- 2
- 378
Yollasınlar Sneijderi bakalım. Uefa da ilk eleme maçında olası bir yenilgi daha sonra ligde bir iki başarısız sonuç alayının köküne kibrit suyu. Alayı demişken Selçuk kalır tabi o dokunulmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yonetimin lig devam ederken Sneijder'e git kulüp bul demediği ne malum ki ? Sneijder'in gönderilmediği sürece burdan gitmek istediğini hic sanmıyorumBoşuna kızmışım Sneijder,Sampdoria ile anlaşacak kadar işi ileri götürmüşse bizede selametle demek düşüyor.
bize ne kadar vereceklermiş![]()
Boşuna kızmışım Sneijder,Sampdoria ile anlaşacak kadar işi ileri götürmüşse bizede selametle demek düşüyor.
3,5- 4 iyi olurdu.Gitsin diyoruz da bari 4-5 m € alın mallar
2 m € ne ak![]()
Allah aşkına biri bana açıklasın. Bu Tudor'un sistemi nasıl bir sistem ki Selçuk uyuyor, Belhanda uyuyor ama Sneijder uymuyor?
Bonservis ne kadarSnejder Gitti, anlaşma 2m + bonus diyorlar
Gianluca Di Marzio :: Calciomercato | Sneijder apre alla Sampdoria: i dettagli dell'accordo
Muslera katıldı hemen Sneijder 10 gündür kamp var adam gelmiyor ama millet onun için ortalığı yangın yerine çeviriyorUlan adam tatil yapıyorum diye transferini ayarlıyor siz burada hala sneijder nasıl gönderilir diyorsunuz. Adam zaten kafa olarak gitmiş
Taraftar çok fena galeyana geldi. Açıkcası bende kızdım çünkü bu sene Sneijder senesi olur diyordum. Ama söylenilenlere göre gidip anlaşmış.e biraz önce yazdim, belki kendi gitmek istiyordur diye.
bunu düsünen yok.