Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yollasınlar Sneijderi bakalım. Uefa da ilk eleme maçında olası bir yenilgi daha sonra ligde bir iki başarısız sonuç alayının köküne kibrit suyu. Alayı demişken Selçuk kalır tabi o dokunulmaz.

Gitsin diyoruz da bari 4-5 m € alın mallar

2 m € ne :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan adam tatil yapıyorum diye transferini ayarlıyor siz burada hala sneijder nasıl gönderilir diyorsunuz. Adam zaten kafa olarak gitmiş

Boşuna kızmışım Sneijder,Sampdoria ile anlaşacak kadar işi ileri götürmüşse bizede selametle demek düşüyor.
Yonetimin lig devam ederken Sneijder'e git kulüp bul demediği ne malum ki ? Sneijder'in gönderilmediği sürece burdan gitmek istediğini hic sanmıyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anladigim kadar TUDOR 10 numara pozisyonda oynacak oyuncu istemiyor, aksine geride 3 orta saha ve ilerde 3lu oynayacak.

soyle dusunelim
-----------------muslera--------------------
linnes-----maicon---serdar-------clichy
---selcuk------vanquer--------lemina----
--konopyanka----gomis-----belhanda

4-5-1 (4-3-3) taktigini dusunuyor.. top rakipteyken belhanda ve konopyankanin defansa gelmesini bekleyecek.
sneijder eger giderse, 2 degil 3 tane orta saha oyuncusu alacagiz. hem defansiv hemde ofansiv isi yapan oyuncular ve bu takimda pas akisini selcuk uzerinden dusundugunu varsayiyorum

fenada olmaz, son 2 sezonda sneidjer vardi, podolskide ama sonuc ?

Hiç bir oyuncu Galatasaray'dan büyük değildir. Sneijder'in gitmesini istemiyorsak ve iki kelam ediyorsak oyuncuyu kulüpten üstün gördüğümüz için değil haksızlık olduğu için.

Hangi taktik ve formasyona Selçuk ve Belhanda uyarken Sneijder uymuyormus bunun ben mantıklı bir açıklamasıni bulamadım.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yatmak isteyen Sneijder 5 m almak varken yatarak 2 m'a oynadığı ligden daha baba bir lige ve küçük bir takıma gitmeyi göze alıyor gerçekten çok mantıklı. Sırf şu tablodan bile adamın yediği mobbingi kolaylıkla anlayabiliriz.

Allah aşkına biri bana açıklasın. Bu Tudor'un sistemi nasıl bir sistem ki Selçuk uyuyor, Belhanda uyuyor ama Sneijder uymuyor?

Bence hersey o soyunma odasinda yasananlar sonrasinda oldu. Muhtemelen ikisi arasinda sogukluk o zaman baslamistir. Selcuk her turlu oynar Ömer, guardiola da keske mourinho da gelse selcuk oynar, neden mi, sessiz sakin, hoca'nin istediklerini uyguluyor ve en onemlisi selcuk kaptan, yeni gelen bir hoca kaptani kesebilir mi? Bunun icin yurek lazim. Selcuk malesef kontratinin sonuna kadar bizde kalacak, aci ama gercek.

Sneijder ve Belhanda'nin arasindaki fark, Sneijder daha cok takimi yonlendiren bir oyuncu ama Belhanda topu alipta ileri oynayabilen bir oyuncu, daha tempolu, bu yuzden alindi. Ozaman Selcuk neden oynuyor diyenler 100% hakli ama dedigim gibi tudor selcuk'u kesemez.

yerıne adam alın demeyın 10 numaralı sıstemde oynamıcaz 2 orta saha kanat vs neyse alınır o başka

koskoca sneijder sampdoria yamı gidiyor yani ocakta los angeles a gitseydi ya abd yakışırdı kariyerine ne yapıcak ortasınıf italyan takımında ? birde 2 mio alacakmış cidden ilginç belki alay ediyordur italyanlarla?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt