Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayda bi adaletsizlik varsa Galatasaray bunun bedelini hep ödüyor.sneijder giderse ,isveç takımına elenmemiz beni şaşırtmaz.herşeyin bi bedeli var.semih duracak,tarık duracak,donk duracak,cavanda duracak,selçcuk duracak ama sen sneijderi postalama derdindesin.

Son düzenleme:
Sneijder canli yayin baslatti instadan

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Selçuk'un şu hali ile uyduğu varsayılan herhangi bir sisteme, Sneijder'i geçtim 40'lık Totti dahi uyar..

Sneijderle bırlıkte selcukta gıderse kımse ıtıraz etmez heralde

Son olarak, Sneijder'i göndermek istiyorsanız ucuz yollara başvurmayin. Kaç senedir kulübe hizmet etmiş yıldız bir oyuncunu Tudor denen birisi için abuk sabuk nedenlerle karalamin izahı yok. İstemiyorsanız oturur konuşursunuz sözleşmesi ne gerektiriyorsa yaparsanız sonra da teşekkür eder gonderirsiniz.
Galatasaray bu konuda uzun bir süredir çok yanlış yapıyor oyuncularına gereken değeri verme konusunda sınıfta kalıyoruz. Hizmet etmiş birisini göndermenin de bir adabı olmalı.

Tudor seni de göreceğiz sezon içinde...

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder'i bu kadar cok göndermeye meraklı olan yönetim ve taraftar neden aynı ısrarı Donk,Cavanda,Tarık,Endogan,Umut,Selcuk,Semih ve türevleri için göstermiyor anlamış değilim

Bu ve buna benzer boş adamların aldığı maaşla en az 4-5 tane daha Sneijder gelir bu takıma

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla açıkçası Terim zamanında Sneijder öncesi ve sonrası var. Sneijder den önce takımdan daha fazla zevk alıyordum daha iyi oyun izliyordum. Ama ne zaman Sneijder geldi takımda bir dağınıklık oluştu, herkes onun ayağına bakmaya başladı ondan sonrada geçen seneye kadar düşe düşe geldik. Giderse hiç umrumda olmaz kalırsa da yedek kalır işte 1-2 maç kurtarsa yeter

DDhQrAKXYAI7tgO.jpg:large

hahahahahahaha

Albera italyadaydi. Fotograf koymustu instaya

Selçuk Tudorın kurduğu takımda yer aldığını nereden biliyorsunuz gsc ahalisi

Sallamak kolay

bu sene 60 a yakın maç yapıcaz sneijderde giderse yaratıcı oyuncusu sayısı 1 belhanda kalıyor takviye şart en az 2 ortasaha daha lazım

Ee tamam yolla kardeş Sneijder'i sezonun ilk maçına da Selçuk ile çık sonra bir puan kaybet bak bakayım kaç kişi var arkanda kimseyi görebilecek misin? Sneijder illa 11 oynasın diyen de yok ayrıca evet belki o paraya yedek kalması lüks olabilir ama bir lüksümüz olacak ise bu da o olsun, en kötü ihtimalle diyorum hani adam ölüp bitmiş ya sözde. Adamın ölüsü Belhanda'dan iyi onu da napıcaz merak konusu gerçi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt