Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.233
- 12.975
- 2.658
ins. ikisi ayni anda oynamaz selcuk sneijder yoksa bu sene yasadigimiz sorunlar devam eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder kalır takımda yine sorun cıkarsa sezon sonu sneijderciler kacacak delik arasın
aynenSneijder'in gitmesi demek şu ana kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan tüm transferleri anlamsız kılar.
Başka da bir yorumum yok Sneijder ile ilgili, umarım bugünden sonra Sneijder'in olumsuz haberlerini konuşmuyor oluruz.
Sürekli salladiklari, insan gibi göndermeyi bile beceremeyen, performansını beğenmeyenler, yerine 3 gömlek düşüğünü daha pahalıya alan akıllılar şu kulübe Sneijder kadar faydası dokunmamıştir.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Selçuk bankoydu evladı Bilal'in oynaması lazımdı, olmadı diğer evlat Balta oynayacaktı.
Allah aşkına biri bana açıklasın. Bu Tudor'un sistemi nasıl bir sistem ki Selçuk uyuyor, Belhanda uyuyor ama Sneijder uymuyor?
An itibariyle Sneijder>GALATASARAY
Futbolculara böyle tapılırsa, tabii kendilerini Galatasaray'dan büyük falan sanarlar, TD falan göndermeye kalkarlar
Riki gitti diye durduk yerde Tudor'a savaş baltalarını çıkardılar adam antrenman sayılarını arttırdı diye.
Ulan Sneijder mal değilse 10 m € falan ister kulüpten bu taraftar baskısıyla yönetim seve seve verir
Ağlıyorum lütfen Sneijder gitme diyenler bile gördüm![]()
![]()
Allah aşkına biri bana açıklasın. Bu Tudor'un sistemi nasıl bir sistem ki Selçuk uyuyor, Belhanda uyuyor ama Sneijder uymuyor?
Muslerasporlusun yani? Senin kafa böyle çalışıyor ya kendi şahsi görüşlerinde eleştirdiğin şeyin aynısını yapman ne alaka? Sneijder'i savunanlar da babasının oğlu olduğu için değil senin Muslera hakkında düşündüğün gibi düşündükleri için savunuyor bunu anlayamayacak kadar neyse sıfat kullanmayayım ne olabilirsin ki?