Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ins. ikisi ayni anda oynamaz selcuk sneijder yoksa bu sene yasadigimiz sorunlar devam eder.

An itibariyle Sneijder>GALATASARAY

Futbolculara böyle tapılırsa, tabii kendilerini Galatasaray'dan büyük falan sanarlar, TD falan göndermeye kalkarlar

Riki gitti diye durduk yerde Tudor'a savaş baltalarını çıkardılar adam antrenman sayılarını arttırdı diye.

Ulan Sneijder mal değilse 10 m € falan ister kulüpten bu taraftar baskısıyla yönetim seve seve verir :D

Ağlıyorum lütfen Sneijder gitme diyenler bile gördüm :D :D

Wesley i severim juventus maçı benim için yeterli sevmek için.

Ama Drogba ayrılırken bu kadar sorun etmemiştir Chelsea yada başka takımlar ve efsaneleri için aynı durum geçerli.
Metin Oktay gitti Hagi bıraktı zamanında

Zamanı geldiyse gitsin ama gönlüm 1 sene daha oynamasında yana.

Fakat sizin bunu tartışmanızdan yana değil

Snejider konusunda kimse vazgeçilmez değildir.
her oyuncu gidebilir
geçen sezon ve ondan önceki sezon herkesi gördük
Muslera haricinde kileri gönderin

Allah aşkına biri bana açıklasın. Bu Tudor'un sistemi nasıl bir sistem ki Selçuk uyuyor, Belhanda uyuyor ama Sneijder uymuyor?

Sneijder'in gitmesi demek şu ana kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan tüm transferleri anlamsız kılar.

Başka da bir yorumum yok Sneijder ile ilgili, umarım bugünden sonra Sneijder'in olumsuz haberlerini konuşmuyor oluruz.

Sürekli salladiklari, insan gibi göndermeyi bile beceremeyen, performansını beğenmeyenler, yerine 3 gömlek düşüğünü daha pahalıya alan akıllılar şu kulübe Sneijder kadar faydası dokunmamıştir.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen

Selçuk bankoydu evladı Bilal'in oynaması lazımdı, olmadı diğer evlat Balta oynayacaktı.
70d9fc7a337a1e7292a0a24596e58d4f.jpg

An itibariyle Sneijder>GALATASARAY

Futbolculara böyle tapılırsa, tabii kendilerini Galatasaray'dan büyük falan sanarlar, TD falan göndermeye kalkarlar

Riki gitti diye durduk yerde Tudor'a savaş baltalarını çıkardılar adam antrenman sayılarını arttırdı diye.

Ulan Sneijder mal değilse 10 m € falan ister kulüpten bu taraftar baskısıyla yönetim seve seve verir :D

Ağlıyorum lütfen Sneijder gitme diyenler bile gördüm :D :D

COK NET hepsi mal bunlarin diyebilirmiyiz?

Sneijderi çöplerle değil, yeni transferlerle izlemek istiyoruz. Bunun için bok atan, kendidir

Iste su an tam eksik olan ;"Sneijderi de alirim onu oynatacak teknik adami da " diyecek baskan !!

1 yil sozlesmesi kalan ve bize sayisiz kupa kazandirmis Sneijderi yollayamazsin Tudor efendi!! Heeee selcugu , cavandayi, baltayi, serdar azizi, linnesi, donku, de jongu , camdali, Tolgayi, Yasini, Ereni yollarsin. Sonra belki.

Ama bu copler gitmeden Sneijderi temposuz, maliyetli, yasli vs deyip ligin asist kralini yollarsan taraftar seninle dursunu ust uste koyup aya yollar, haberin olsun tudorcan! ;)

taraftarı gaza gelib sneijderin kalmasını sağlarsa o gazla selçuku da postalasınlar yada şıno giderse iyice sinirlenip selçuğu sopayla kovalasınlar güzel olur hertürlü fırsata çevirmek lazım bu durumu !!!1

Sneijder kalabilir neyse de takımı yıne onun etrafına yapın demek sacmalık

Herkes takmis sneijdere mesele takimda bi ton cop varken sneijderin yollanmak istenmesi coplerin elestirilmemesi.

Muslerasporlusun yani? Senin kafa böyle çalışıyor ya kendi şahsi görüşlerinde eleştirdiğin şeyin aynısını yapman ne alaka? Sneijder'i savunanlar da babasının oğlu olduğu için değil senin Muslera hakkında düşündüğün gibi düşündükleri için savunuyor bunu anlayamayacak kadar neyse sıfat kullanmayayım ne olabilirsin ki?

Giderse tepki koyarım dedim küfür ederim yönetime falan demedim bunu eleştiririm sadece.Ya arkadaş hepiniz kadar Sneijderi beğenen biriyim konu oda değil biliyormusun aslında herkesin isteğine uymuyorum ben Tudorun kendi takımını kurmasını istiyorum,hani bak takım diyorum Uğur Uçarla,Mossoro,Mahmutla falan bile kurulabilen bişey aslında Sneijder-Selçuk gibi adı büyük olan ama artık bitmiş adamlarla olandan değil.Bak sana bir maç söyleyeceğim sadece şampiyon olduğumuz yılki Bjk maçı vardı 2-0'lık Sneijder hatta gol atmıştı Melo-Selçuk-Sneijder vardı bizde onlar Necip-Tolgay-Sosa ile oynuyorlardı ve bizim takıma futbol dersi vermişlerdi terlemiştim maçı kazansak diye orada futbolun isim olmadığına hakim oldum Melo gidince çıtımı çıkarmadım ama yerine Donk geldi sövdüm de Jong geldi lanet ettik oraya sistemine uygun ideal adamı bulabiliyosan ne Sneijderi anarsın nede Meloyu kardeşim olay budur ya.

Beyinsiz takım mı olur arkadaşlar Sneijder gibi bir oyuncuyu Dursun Özbek yönetimi transfer edemez her iddiasına varım..
Bu sene şampiyon yapsın sonra güzelce plaketini verir öpüp uğurlarız..
Böyle ayrılık olur mu lan!
Mükemmel takım kurucam diyorsun Wesley yok..
Kusura bakma ama Dursun ana avrat gene yiyeceksin küfürü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt