- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
34 yaşında, forvete genç bir yedek daha mantıklı olurJermain Defoe'nin bonservisi elindeymiş, yedek olarak 1 yıllık alsaydık keşke. Maksimum 2 milyon maaşla falan. Bournemouth'a gitmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
34 yaşında, forvete genç bir yedek daha mantıklı olurJermain Defoe'nin bonservisi elindeymiş, yedek olarak 1 yıllık alsaydık keşke. Maksimum 2 milyon maaşla falan. Bournemouth'a gitmiş.
belhandayı belki 8 numara oynatacak tudor.adam dengesiz,ne yapacagı belli degil.2 önemli transfer şart sneijder gidecekse
Sneijder, Yönetim ile görüşeceği için kadroda değil. (NTVSPOR)
Görüşme sonrası netleşecek. (NTVSPOR)
yine gaza geldik
Muslerasporlusun yani? Senin kafa böyle çalışıyor ya kendi şahsi görüşlerinde eleştirdiğin şeyin aynısını yapman ne alaka? Sneijder'i savunanlar da babasının oğlu olduğu için değil senin Muslera hakkında düşündüğün gibi düşündükleri için savunuyor bunu anlayamayacak kadar neyse sıfat kullanmayayım ne olabilirsin ki?Ne demek istediğimi anladın renktaş sadece biri için takım tutmuyorum ben,ya daha 1 ay önce takımın en iyi adamı gitti Bruma,Ama kalmak istemeyen adamı tutamazsın zaten dedik inan iyi bir takım kurulsa neler yapmazdı mesela,Sneijder büyük futbolcu ama bu ona emekli olana kadar muhtacız demek değildir duygusallığa gerek yok ben böyle düşünüyorum Muslera giderse tepki koyarım sadece onunda takımdaki yeri ayrı ve yerine koyacak bir adam bulacağımızı sanmıyorum.
![]()
hahahahahahaha
nasil kazdi
sampdoria ile 2,5 milyonu kabul eden, Galatasarayda 3 milyona istanbulda hayli hayli yaşamak ister.bi aptallık var bu işin içinde.![]()
hahahahahahaha